verbinding Gargellen - St Gallenkirch

Dit onderwerp gaat over de bestemming Schafberg Gargellen, Silvretta Montafon en Gargellen

Hallo,
nog een vraagje: het skigebied montafon…
Is het skigebied Gargellen - St Gallenkirch met elkaar verbonden, maw, kan je moeiteloos van het éne dal naar het andere skiën mits gebruik makend van liften. Of komt er een skibus aan te pas? Het is mij niet echt duidelijk op het pisteplan… eg: https://www.wintersport.nl/skigebieden/montafon/kaarten…

Heeft er iemand info betreft gemiddelde prijzen halfpension (budget hier ook rond 500euro per persoon gerekend)? Zijn dit haalbare prijzen in dit gebied rond nieuwjaar (27/12 tot en met 03/01/2015)?

bedankt alvast voor de info…

*bericht bewerkt door moderator (Roel) op 07 apr 2021 17:35

Het skigebied is niet met elkaar verbonden en er dient dus een bus gepakt te worden om van het ene naar het andere gebied te gaan. Van prijzen voor half pension weet ik niets.

Ok, en kan je als je helemaal achteraan zit in Partenen via skilift toegang hebben naar het skigebied of moet je vandaar ook de skibus nemen richting Gaschurn. Dat is mij echt allemaal niet echt duidelijjk op de skimap :-(

https://www.wintersport.nl/skigebieden/montafon/kaarten…

Nee, vanuit Partenen is het ook niet verbonden. Die lift die je ziet in Partenen gaat naar de Bielerhöhe, die heeft niks te maken met het skigebied Gaschurn. Hier vind je de interactive skimap:

sorry, geen account, op de website van het gebied zelf, vind je alle info die je nodig hebt…

Plaats een reactie