BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Hochoetz

Reviews Hochoetz

83% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.1 op basis van 3678 reviews.

  • Sterke punten: Rustig, geen vlakke stukken, kindvriendelijk en eenvoudig bereikbaar.
  • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten en beperkte off-piste.

Wat vind jij van Hochoetz?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast518
    Gast518 4 februari 2019 · 21:03

    Leuk klein gebied met een paar leuke afdalingen door de bomen. Ook met minder zicht daarom hier goed te doen. Maar niet langer dan een paar dagen als je gevorderd bent.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast699
    Gast699 3 januari 2019 · 11:57

    Erg gezellig zeker met kinderen ik voel me er heel gelukkig.

    Met familie Skiër
  • Gast666
    Gast666 17 november 2018 · 13:33

    Pistes altijd zeer goed geprepareerd ! Rustig, aangenaam skiën

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast584
    Gast584 28 september 2017 · 19:31

    Heb in Kühtai leren skiën, bijna 40 jaar geleden en regelmatig uitgeweken naar Hochoetz. We zijn daar dertien jaar achtereen geweest. We logeerden in Ochsengarten. Na vele omzwermingen in de nodige sneeuwgebieden, dit jaar weer terug geweest in Oetz. Het is goed gemoderniseerd, zowel de liften als de nu de prima busverbindingen. Voorheen driemaal daags een busdienst van Oetz naar Kühtai, nu ieder half uur van Ochsengarten naar boven. Fantastisch, dat er nu een liftverbinding is tussen Hochoetz en Ochsengarten. De afdaling naar Ochsengarten zou ik graag breder willen zien. Vooral om dan lekker te kunnen carven. Ben nu tachtig jaar, maar heerlijk geskied. Ik hoop het nog jaren vol te kunnen houden en ga komende winter weer naar Oetz.

    Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast170
    Gast170 29 maart 2017 · 16:14

    Klein gebiedje, maar erg sfeervol, geschikt voor een bijzonder ontspannen wintersport. Verwacht geen tochten en uitdagende afdalingen, wél goed geprepareerde pistes, prima liften en uitstekende en betaalbare eettentjes op de piste.

    Met partner Snowboarder 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast190
    Gast190 28 februari 2016 · 21:32

    Fantastische week gehad met mijn gezin (2 kids 5 & 7 jaar), leuk gebied, prima condities en niet te druk. Vanuit Oetz is het ook prima te doen om een dag in Kuhtai te skiën, bus rijdt vanuit Ochsengarten om het half uur, binnen het kwartier ben je dan in een mooi 'extra' skigebied. Zeker aan te bevelen dus!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast569
    Gast569 7 oktober 2015 · 02:02

    Ik kom van kinds af aan al in dit gebied. Het is door de jaren heen behoorlijk gemoderniseerd. Goede sneeuwzekerheid door besneeuwings mogelijkheid en mooie pistes. (weinig "vlakke" stukken) Goede, dagelijkse, piste preparatie. Veel eetgelegenheden voor een klein gebied. Prijs van de ski pas en de lessen zijn wel aan de hoge kant. Onze ervaring met de kindvriendelijkheid was wel positief ondanks andere review. Mijn nichtje van destijds 4 jaar had zich prima vermaakt. Nagenoeg geen apres ski in het dorp, het is een rustig dorp, wat zich meer richt op senioren en families.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast940
    Gast940 25 januari 2015 · 14:49

    De skipas is familie-onvriendelijk. Als je met een baby tussen de middag naar boven wil om met je andere kinderen te eten moet je een volledige dagpas kopen. Restaurant accomodatie veel te klein. Mensen gaan 's ochtends al tafels bezet houden voor tussen de middag. Skischool heeft weinig/tot geen geduld met ned. kinderen als ze de taal niet begrijpen, worden gewoon aan de kant gezet. Deze ervaringen in de carnavalsvak. Familie-onvriendelijk.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
>