Reviews Valchiavenna

68% beveelt dit gebied aan. Krijgt een 7 op basis van 3686 beoordelingen.

Sterke punten: Geschikt voor gevorderden, geschikt voor beginners, rustig, geen vlakke stukken, voldoende off-piste, goede variatie in pistes, laag prijsniveau en goed eten op de piste.
Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten.

Wat vind jij van Valchiavenna?

Reviews van gebruikers

Gast209
23 februari 2020 · 14:32

Heel mooi gebied met fijne pistes en goede restaurants. Geen wachttijden bij de liften, weinig buitenlanders. Schappelijke prijzen. Ga hier niet heen voor wilde apres-ski en feesten maar voor lekker skiën in de natuur in een gemoedelijke regio.

Met partnerSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast760
31 januari 2018 · 12:40

Uitstekend skigebied voor een weekje. De beste manier om het te bereiken is vliegen naar Bergamo vanaf Eindhoven met Ryanair.
Daarna huurauto pakken.Hotel nemen in Madesimo of Campodolcio.
Geen uitbundige apres ski, weinig Nederlanders.

Met partnerSnowboarder6 tot 10 jaar ervaring
Gast848
16 december 2016 · 19:39

Prima gebied voor zowel beginners als (zeer) gevorderden. De Canalone is één van de mooiste en moeilijkste ski-routes van het gehele alpengebied. Schappelijke prijzen, vrijwel nooit wachttijden bij de liften. Restaurant Larici alleen rond de middag redelijk druk. Enige minpuntje: bij noordenwind koud, met name op Motta,

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast941
9 november 2016 · 18:57

Dit is niet een heel groot gebied, maar wel heel mooi. Eigenlijk altijd rustig (met voornamelijk Italianen, weinig toeristen) en prachtige pistes. Het eten is overal goed en goedkoop. Ga hier niet heen voor een bruisende aprés ski, maar voor heerlijke afdalingen en een relaxte sfeer.

Met partnerSkiër6 tot 10 jaar ervaring
frbuysse
22 februari 2016 · 23:18

Gemakkelijke blauwe pistes rond Motta voor beginners, lekkere cruising reds voor gevorderden. Capaciteit kan weekenddrukte goed aan en uitstekende prijs/kwaliteit!

Met partnerSnowboarder4 tot 6 jaar ervaring
Gast421
18 maart 2013 · 10:49

Fijn skigebeid met een wirwar van pistes en weinig volk. Ook de stukken berg tussen de pistes zijn heerlijk wanneer er verse sneeuw gevallen is. In Madesimo zelf is niet zo veel t beleven jammer genoeg.

Met vriendenSkiër4 tot 6 jaar ervaring
7 december 2008 · 13:24

We komen nu al een aantal jaren in Madesimo. Overzichtelijk gebied met veel afwisseling. Niet veel wachten bij skiliften. Leuke italiaanse sfeer met goed eten en lekkere wijn. Hoop er nog vaak terug te komen.

19 maart 2008 · 19:32

ontzettend leuk skigebied. Goed prijs/kwaliteit verhouding. Het eten op de berg is van uitstekende kwaliteit en de prijzen zijn niet hoog. Ik heb hier tot tweemaal toe een heerlijk skiweek beleefd en ben zeker van plan naar de plaats madesimo terug te keren. De hele skivakantie is de auto niet meer nodig. Vanuit het dorp allemaal skiliften. Vanuit ieder hotel een heel klein stukje lopen en aan sommige hotel direct een skilift