Skischool Nassfeld

Dit onderwerp gaat over de bestemming Nassfeld

Beste mede-wintersporters,

Wij gaan in de carnavalsweek naar Nassfeld. Wie heeft er ervaringen en wat zinnigs te melden over:

Skischolen
Skihuur

Wij hebben 3 kinderen die alle 3 al skilessen hebben gehad. Wel variërend in de leeftijd (en dus ervaring) van 5 tot 11 jaar oud.

We zijn inmiddels geweest en hebben Solle als skischool gekozen. We wilden de kinderen graag boven op de berg kunnen afzetten en weer ophalen. vanuit tropolach was dit prima te doen. We hebben de skis boven gehuurd, opgeslagen in een locker en weer ingeleverd; ideaal zo zonder gesleep. Wel de laatste dag niet vergeten de tas met schoenen mee te nemen anders is het lastig op sokken naar beneden gaan…

Goede ervaringen met de skischool, nederlands aan te spreken, een verdwaalde nederlandse leraar/lerares. Voorskien doen ze niet aan, de zondagochtend gaan ze op advies van ouders in een groepje naar de lopende band, sleeplift en daar gaan ze wat oefeningen doen en eventueel de groepjes nog aanpassen…

De jongste (5jr) ging ook al vrij snel naar boven en kwam super blij weer terug na de lessen; hij mocht ook in de gondel naar boven en via een super leuk pad weer terug skien!

Bij het ophalen om 13:00 is het wel even druk en lastig een plekje vinden bij het restaurant naast de skischool. Dat waren we niet gewend want we hadden in Zillertal altijd lunch bij de skilessen in geboekt. Nu stonden we na de lunch voor 14:00 allemaal samen op de skis en hebben we heerlijk elke dag samen kunnen skien!

Voor ons een aanrader deze skischool dus, echter geen ervaringen met andere in Nassfeld.

Plaats een reactie