BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Oberammergau

Reviews Oberammergau

81% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.3 op basis van 3693 reviews.


Wat vind jij van Oberammergau?


Beoordelingen van gebruikers

 • ViolaB
  ViolaB 11 februari 2016 · 20:45

  Klein maar fijn gebiedje, heel gezellig ook. Maar alles behalve sneeuwzeker. We zijn een keer met Oud&Nieuw geweest en dit jaar met carnaval, en beide vakanties hebben we vooral gewandeld. Bij föhn is de meeste sneeuw hier snel weg en bij een flink pak sneeuw in de Alpen hoeft het hier nog niet per se te blijven liggen. Toch valt het ons op hoe goed ze met datgene wat er gevallen is nog best lang een paar mooie kleine pistes in stand kunnen houden, ook als alles eromheen allang weer groen is. Als je de gok waagt en hier lang van tevoren boekt, kan je dus pech hebben of juist niet. Maar er is genoeg te doen los van het skiën in de omgeving.

  Met familie Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
 • Gast961
  Gast961 1 februari 2014 · 09:32

  Heel leuk en mooi dorp. Lekker eten en minder druk als Garmisch-Partenkirchen. Zeer geschikt voor beginners (onze zoon is 7). Veel goedkoper als de dure skiegebieden in Zwitserland en Oostenrijk.

  Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
 • Anoniem
  Anoniem 6 januari 2009 · 22:06

  Heel sfeervol dorp met leuk skigebied. Overzichtelijk en prima voor beginners en gemiddelde skieers. Voor gevorderden wat minder, maar die kunnen terecht in het nabijgelegen Garmisch Partenkirchen. Heerlijk eten.

 • Anoniem
  Anoniem 29 november 2008 · 13:39

  Heel leuke, vriendelijke omgeving, en vooral voor beginnende skieers zeer geschikt. Voor gevorderden is het \"grote\" Garmisch Partenkirchen en Mittenwald een absolute aanrader, en dicht in de buurt. Geheel, erg goed betaalbaar, vriendelijk, en erg veel lekker eten en drinken, een must....

>