BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews See

Reviews See

82% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 7.0 op basis van 3711 reviews.

  • Sterke punten: Voldoende off-piste, erg rustig, geen vlakke stukken, kindvriendelijk, laag prijsniveau, eenvoudig bereikbaar en goede variatie in pistes.
  • Zwakke punten: Niet geschikt voor tochten

Wat vind jij van See?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast852
    Gast852 2 april 2018 · 16:46

    Voor beginners super. Rustig en niet te groot. En goedkoper dan de grotere gebieden

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast002
    Gast002 17 januari 2018 · 21:52

    Wij komen al jaren in het pittoreske See im Paznauntal. De nieuwe Asscherhüttenabfahrt is een absolute aanrader. Vanuit deze piste kan men, mits de 'Talabfahrt' geopend is, een mooi een lang stuk skiën. Echter, ook de oudere pistes zijn zeker de moeite waard! Aanraders voor overnachting: - Apart Garni Soliva - Apart Garni Klaudia Voor afwisseling is het leuk om richting Kappl te gaan om daar te skien. Voor wie meer skien wil, kan met de Paznauntaler Bus naar Ischl. Overigens is het ook leuk om een dag er tussenuit te gaan naar Innsbruck.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast002
    Gast002 17 januari 2018 · 21:52

    Wij komen al jaren in het pittoreske See im Paznauntal. De nieuwe Asscherhüttenabfahrt is een absolute aanrader. Vanuit deze piste kan men, mits de 'Talabfahrt' geopend is, een mooi een lang stuk skiën. Echter, ook de oudere pistes zijn zeker de moeite waard! Aanraders voor overnachting: - Apart Garni Soliva - Apart Garni Klaudia Voor afwisseling is het leuk om richting Kappl te gaan om daar te skien. Voor wie meer skien wil, kan met de Paznauntaler Bus naar Ischl. Overigens is het ook leuk om een dag er tussenuit te gaan naar Innsbruck.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast112
    Gast112 15 januari 2018 · 16:25

    See is een klein skigebied. Als de mogelijk er is om tot in het dal te skiën is dit een pre. Wij skiën hier eigenlijk altijd op de ( aankomstdag ) zaterdag. We vertrekken op vrijdag uit Nederland, overnachten op zo'n half uur rijden van See en kunnen dus 1 dag langer skiën. We hebben een uitstekend hotel in See en gebruiken dit als uitvalsbasis om de rest van de week in Ischgl te skiën. See is een rustig gebied, zeker op de wisseldag, zaterdag. Voor gezinnen heel overzichtelijk. Leuke niet te moeilijke zwarte piste naar het middelstation, waar de gondel eindigd. Vind je deze piste toch iets te uitdagend, dan kun je deze ontwijken door er (min of meer) omheen te skiën.

    Met partner Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • JAN VB
    JAN VB 11 maart 2017 · 18:33

    Klein maar zeer fijn. Zeer overzichtelijk, vooral fijne rode pistes, enkele pittige skiroutes en alles goed geprepareerd. Eten moet je doen in de asscherhutte, prachtig gelegen en lekker ! De mooiste piste is de dalafdaling, mooi slingerend door de bossen !

    Met partner Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast238
    Gast238 17 februari 2017 · 23:36

    Positief: Rustig op de pistes, goed geprepareerde pistes, veel mogelijkheden voor off-piste, gezellige barretjes rondom de pistes. Negatief: op de dal afdaling na, geen lange pistes, vrij weinig zwarte pistes

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • VBas
    VBas 16 januari 2017 · 19:53

    Wij zijn al jaren vaste gast in dit gebied, prachtige pistes die zowel geschikt zijn voor de gevorderde skiër als voor de beginnende skiër.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast265
    Gast265 7 december 2015 · 13:05

    Ieder jaar met kerst gaan we hier weer heen met een groep van ongeveer 50 man. Erg gezellig ieder jaar weer. Je komt bij elk barretje wel iemand tegen die je kent. Ook op de piste zie je vaak bekenden. Voor gezinnen met kleine kinderen is het ook ideaal omdat de kinderen vanaf een jonge leeftijd al alleen met hun vrienden kunnen skien. Je komt ze toch wel tegen. Apres ski is ook super gezellig hier, zeker met zo'n grote groep bekenden. Mocht je een dag of nacht naar ischgl willen dan ben je daar ook zo. Kortom: perfect skigebied!

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast573
    Gast573 1 maart 2015 · 16:57

    Prima gebied. Weinig echt makkelijke pistes, zeker de dalafdaling bevat voor beginners een aantal stevige stukken. Eind 2014 is er een mooie nieuwe gondellift met mooie nieuwe afdalingen gereed gekomen. Lekker rustig tijdens de voorjaarsvakantie, daardoor nauwlijks wachttijden.

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast680
    Gast680 24 november 2014 · 20:23

    Een leuk gebied piste lekker breeden piste goede afdaling ook naar het dal wel een steil stuk maar daar is een goede omleiding dus kan je goed naar beneden skien ook de rodepisten zijn voor iedereen goed te doen

    6 tot 10 jaar ervaring
  • eefken
    eefken 24 april 2014 · 14:58

    Wij zijn in maart naar See geweest, met onze 2 kinderen van 5 jaar en 2 jaar. Onze 5jarige zoon heeft zijn eerste skilesjes hier gekregen. Dat was een enorm succes! De mensen van de skischool zijn erg vriendelijk. Onze 2jarige is naar de opvang gegaan, 20 euro voor een hele week! En dat bij een hele lieve kinderjuf! Wij logeerden in een appartementje op zo'n 50m van de kabellift. Ideaal!

    Met familie Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast594
    Gast594 24 februari 2013 · 13:24

    Dit was ons tweede jaar in See en het is ons weer prima bevallen. Het dorp See heeft een grote supermarkt (mpreis) waar je alles kan halen wat je nodig hebt. In het dorp zitten ook heerlijke restaurantjes. Het skigebied See is op zichzelf niet heel groot maar wel perfect voor kinderen. De skischool is er erg goed geregeld. Je hebt de optie om een 4+2 dagen skipas te nemen, daarmee kan je 4 dagen in See skiën en nog 2 dagen in het grote skigebied Ischgl (ong. 238km piste) of nog in 2 andere kleine skigebiedjes Kappl of Galtür. Ik zou See ook aanbevelen voor snowboarders, in tegenstelling tot Kappl waar je veel smalle paadjes heb en veel pistes hebt waar je stukken omhoog moet. Wij komen zeker nog eens in See terug ! groetjes familie Schouten

    Met familie Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast365
    Gast365 6 februari 2013 · 17:53

    Wij komen ieder jaar terug, met een hele grote groep! We hebben ontzettend gezellige mensen leren kennen daar! Dikke aanrader! Het skigebied is niet zo groot, maar dit maakt het juist aantrekkelijk! Over 2 dagen gaan we weeeeeer! Hier laten we carnaval wel voor schieten! Groeten van ons allemaaal uit brabaaaant!

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 9 februari 2012 · 12:16

    Wij waren er in de overgang van het jaar 2012. Dit skigebied was perfect voor beginnelingen, er wordt ook goed les gegeven waarmee je na een paar dagen al kunt skiën. Wij hadden passen voor See en Ischgl, zo konden de meer gevorderden van ons naar Ischgl, voor de rest is het prachtig. Rodelen, nachtskien en demonstratie waren ook spectaculair. Voor mij was het een geslaagde vakantie.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Anoniem
    Anoniem 21 februari 2010 · 14:25

    Ik was in januari 2009 voor de 2e keer in See. Schappelijke prijzen voor hotel, skipas, skiles, skiverhuur, alhoewel (zoals overal in de alpen) niet spotgoedkoop. Zeer goeie skischool voor onze kinderen van 4 en 5 jaar, de skilerares was zeer vriendelijk en sprak zelfs nederlands. Het skigebied is sneeuwzeker, zonnig, en voldoende uitdagend voor de gemiddelde skier, maar de gevorderde die zwarte pistes zoekt komt hier niet aan zijn trekken. Op het weekend komen er veel lokale mensen skien, maar zelfs dan blijven de wachttijden aan de liften beperkt.

  • Anoniem
    Anoniem 29 januari 2008 · 11:52

    Wij gaan al 10 jaar naar dit plaatsje. Wij zijn daar begonnen als beginners en met een perfecte beginners piste bovenop de berg een echte aanrader voor beginners. Het dorpje is klein en rustig. 2 plekken voor apres-ski en nog wat cafe\'s en restaurants. Inmiddels na al die jaren kunnen we nog steeds genieten van de pistes in See. Vanuit See zit je zo in de andere 3 gebieden van het Paznauntal (Kappl, Ischgl en Galtur). Meestal gaan wij een aantal dagen naar deze andere gebieden, vooral Ischgl is natuurlijk een perfect ski gebied. Voor wat betreft Ischgl zelf, daar moet je van houden, veel apres-ski mogelijkheden en elk jaar meer Russen en daar zijn al behoorlijk wat negatieve verhalen over bekend jammer genoeg.

  • Maarten
    Maarten 16 december 2006 · 19:26

    Was verleden jaar perfect, lag veel sneeuw. Het is hier goed skieen, ook leuk is de Tal-abfahrt. Ongeveer kwartiertje rijden naar Ischgl, er is een combinatie skikaart te koop voor beide plaatsen, dus je zit zo in Ischgl. Verder stuk goedkoper dan Iscghl. Uitgaansgelegenheid matig, maar zitten wel wat tentjes.Ook voor kinderen leuk. (zie ook webcam van See).

  • Hans Herms
    Hans Herms 3 maart 2006 · 12:39

    Het skigebied heeft zo'n 30km pistes, redelijk afwisselend, maar gevorderde skiërs hebben in 1 dag wel gezien. Op groote hoogte (boven 2000m) ligt een heerlijk brede beginnerspiste, die altijd van goede sneeuw is voorzien. Met twee moderne stoeltjesliften worden de pistes goed ontsloten, en wachttijden zijn er nooit. Een leuke activiteit naast het skiën is het rodelen; in See ligt een 5km lange baan met lekker veel haarspeldbochten.

>