BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
skiles voor kinderen Seiser Alm (Alpe di Siusi)

skiles voor kinderen

Dit onderwerp gaat over de bestemming Seiser Alm (Alpe di Siusi)


 • Fam Dijk
  Fam Dijk 22-12-10 18:25
  Fam Dijk 22 december 2010 · 18:25
  Heeft iemand ervaring met skilessen voor kinderen (4 en 6 jaar)op de Seiseralm? Wij vinden het zelf een prachtig gebied maar we zien alleen veel Italiaanse kinderen. Hoe is dit in de krokusvakantie?
 • Phillip Grob
  Phillip Grob 6-01-12 15:57
  Phillip Grob 6 januari 2012 · 15:57
  Ben hier idd ook erg benieuwd naar. We gaan dit jaar voor het eerst met onze zoon van 4. Is er NL begeleiding? Wie o Wie kan hier iets over zeggen?
 • Fam. Dijk
  Fam. Dijk 6-01-12 16:44
  Fam. Dijk 6 januari 2012 · 16:44
  We gaan dit jaar voor het eerst in de krokusvakantie met onze meiden van 5 en 7. Omdat we het gebied mooi vinden, niet megadruk en niet te moeilijk voor kinderen, heb ik de Skischule Seiseralm gemaild. Er schijnen twee Ned. sprekende instructeurs te zijn maar eigenlijk schijnt het niet uit te maken of ze de taal spreken, kinderen leren het spelenderwijs. Ze hebben daar nooit problemen mee. Er is een grote kinderweide midden op de alm, ziet er erg leuk uit. We hebben wel gereserveerd want ze houden de groepjes graag klein, 6 kinderen. Of er andere Nederlandse kinderen zijn is afwachten. www.skischule-seiseralm.com
 • Rene
  Rene 2-03-12 17:39
  Rene 2 maart 2012 · 17:39
  Even mijn ervaring van vorige week (carnavalsweek).
  geen nederlandse skileraren ( voor ons niet zo'n probleem maar voor diegene die het belangrijk vindt misschien wel.
  skiklassen van 12 tot 15 kinderen zijn geen uitzondering. in sommige gevallen is er een 2e leraar bij (meestal niet).
  Wij hebben onze zoon ook de les laten volgen (3e jaar) maar we hebben hier toch wel spijt van, het rendement is door de massaliteit en de manier waarop het wordt verdeeld ( hergroeperen na een dag of 2 kon niet) niet hoog zonde van het geld.
 • 3-03-12 07:45
  3 maart 2012 · 07:45
  Heeft iemand ervaring met skilessen voor kinderen (4 en 6 jaar)op de Seiseralm? Wij vinden het zelf een prachtig gebied maar we zien alleen veel Italiaanse kinderen. Hoe is dit in de krokusvakantie?Fam Dijk op 22 dec. 2010 18:25

  We zijn net terug van de seiseralm. een prachtig gebied en geschikt voor kinderen. Onze zoon van bijna 4 heeft een dag proef gedraaid. je betaald in verhouding een hoog bedrag (66 euro), maar zit dan niet direct vast aan alle dagen les als het niet bevalt. wil je wel bijboeken, dan betaal je het resterende bedrag bij. Je bent dan niet meer geld kwijt. Onze zoon was nog net iets te jong en wij hebben besloten 2x een priveles te nemen. Hij komt nu goed de blauwe piste af. leraren zijn allemaal supervriendelijk en spreken enkele (basis) woorden NL. In de groep zaten +- 6 NL kinderen. Mijn ervaring is wel dat kinderen vaak kijken naar gebaren en uitdrukkingen. Taal is voor hen vaak een kleinere barriere dan voor volwassenen.
 • Esther Dijk
  Esther Dijk 5-03-12 09:18
  Esther Dijk 5 maart 2012 · 09:18
  Wij zijn ook gisteren thuis gekomen. Onze meiden hadden 6 dagen les bij de rode skischool. Twee leraren die prima les gaven, de taal was duits maar dat gaf geen problemen. Gelukkig waren er meer Ned. kinderen, dat was erg leuk. In het begin van de week gingen de vorderingen langzaam maar aan het eind van de week konden ze toch verrassend veel. Ze kregen vrijdagmiddag nog een medaille en diploma en alles werd feestelijk afgesloten. Zaterdag hebben we nog zelf met ze geskied, ze hebben vol trots laten zien wat ze allemaal geleerd hebben!
  Jammer voor ons dat de sneeuw door het warme weer papperig werd, maar voor onze dochters misschien een voordeel. De leraren passen zich hieraan trouwens prima aan. wij hebben aan alles een heel positieve ervaring overgehouden, volgend jaar wat ons betreft weer!

Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.