Overnachten in SnowWorld Landgraaf: een wintersportvakantie in eigen land

gesponsord op 01 februari 2024· geen reacties

null

Bij een skivakantie hoort natuurlijk een overnachting. Daarom is het niet verwonderlijk dat je bij SnowWorld Landgraaf, in het grootste skigebied van Nederland, ook kunt overnachten. Vanaf €85 per nacht heb je al een kamer, zo goed als óp de skipiste en middenin het fraaie Limburgse Heuvelland…

Beeld: Foto Meijs
Beeld: Foto Meijs

Ga de pistes op, klim naar grote hoogten óf trek de heuvels in

Tijdens een nachtje of weekendje weg naar SnowWorld Landgraaf kun je natuurlijk gebruik maken van hun vijf overdekte pistes. Het is niet voor niets de langste indoorpiste van de Benelux, dus om skiplezier zul je hier niet verlegen zitten. Maar SnowWorld Landgraaf heeft nog veel meer voor je in petto. Zo kun je ook gaan klimmen en klauteren in de Adventure Valley. Dit is met 25.000m2 één van Europa’s grootste klimparken. Eenmaal boven, kun je ook weer naar beneden aan 1000 meter aan ziplines. Of je pakt de Alpine Coaster rodelbaan en zoef met 45 kilometer terug naar de aarde. Maar het Zuid-Limburgse heuvelland heeft ook veel meer voor jou te bieden. Zo kun je fietsen over de routes van de Amstel Gold Race, aapjes kijken in de Gaia Zoo of op bezoek bij familiepark Mondo Verde!

null

Eten, drinken én après-skiën naast de piste van SnowWorld Landgraaf

Bij SnowWorld Landgraaf geniet je van het ultieme wintersportgevoel met vier restaurants, twee bars en een terras. Als hotelgast kun je gebruik maken van een uitgebreid ontbijtbuffet en à la carte diner in bistro SnowWorld. Hier geniet je van een voordelig driegangenmenu, terwijl Grand Café SnowFriends dé plek is voor après-ski, borrels en feesten met een restaurant met uitzicht op de piste. Ervaar ook een authentieke fondue-ervaring in het fonduerestaurant en geniet van après-ski in de Bierstube!

null

Verschillende soorten kamers voor het authentieke wintersportgevoel

SnowWorld Landgraaf heeft zijn eigen hotel, waardoor je na een dag op de piste heerlijk kunt uitrusten. In het Alpine Hotel SnowWorld geniet je van een mini-wintersportervaring in de Comfort Room, geschikt voor maximaal vier personen. Voor een uitgebreidere wintersportervaring kun je ook kiezen voor een overnachting in de grotere Superior Room, ook geschikt voor maximaal vier personen. Voor luxe overnachten in complete wintersportsferen is de Junior Suite ideaal, met twee verdiepingen, zes slaapplekken en een ruim dakterras.

SnowWorld heeft ook specials en arrangementen een weekendje weg voor twee, bijvoorbeeld inclusief fondue of skipas of beide, vanaf €156,95.

null

Ook voor zakelijke evenementen

Ook als je een plek zoekt voor een zakelijk evenement of teambuilding op locatie, kun je bij SnowWorld Landgraaf terecht. Tot 150 personen kunnen terecht in de Almhütte en voor groepen tot 250 personen kun je de Bierstube afhuren. Ook hier zijn verschillende arrangementen voor af te sluiten, terwijl ook maatwerk een optie is.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie