Win één van de vier HEAD Single Skibags!

gesponsord op 01 december 2023· geen reacties

null

Samen met HEAD geven we vier Single Skibags weg ter waarde van €60,- per stuk! Deze exclusieve verlotingsactie is alleen voor nieuwsbriefabonnees, dus meld je snel gratis aan op wintersport.nl/nieuwsbrief. Aangemeld? Lees dan snel verder om mee te doen!

De HEAD Single Skibag

De Single Skibag beschermt één paar ski’s tijdens het reizen. Hij is verkrijgbaar in twee lengtes (175 cm en 195 cm). De centrale ritssluiting van de skitas biedt gemakkelijke toegang voor snel in- en uitladen, evenals een comfortabele reisoplossing om te dragen. Compressieriemen houden je ski’s vast en maken de tas compacter. De functionaliteit en het grafische ontwerp sluiten aan bij HEAD’s “minder gewicht, meer technologie” Shape-collectie.

Zo neem je deel aan deze winactie

  1. Meld je eerst aan voor onze nieuwsbrief op wintersport.nl/nieuwsbrief.
  2. Stuur vóór 31 december een mail naar prijsvraag@wintersport.nl. Geef aan welke lengte je voorkeur heeft. We kunnen echter niet garanderen dat je ook deze tas krijgt.
  3. De winnaars krijgen persoonlijk bericht!
Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie