De ultieme wintersport voor singles

gesponsord op 03 januari 2022· 1 reactie

Gegarandeerd leuke reisgenoten
Gegarandeerd leuke reisgenoten

Stel je bent single en gek op wintersport. Met wie ga je dan op vakantie? Steeds meer singles kiezen voor de single wintersport reizen van VillaVibes. Dit zijn goed georganiseerde groepsreizen met unieke voordelen. Dit seizoen gaan meer dan 1000 singles met VillaVibes mee. Waarom zijn deze singlereizen zo populair?

Gegarandeerd leuke reisgenoten

Een van de belangrijkste aspecten aan een groepsreis zijn natuurlijk de mensen. Hoe weet je zeker dat je een leuke klik hebt met je reisgenoten? Bij VillaVibes krijg je daarvoor unieke en keiharde garanties. Zo ga je altijd op reis met singles die ongeveer even oud zijn als jij. Ook is de man-vrouw verhouding gegarandeerd in balans. Maar wat helemaal zorgt voor een gelijkgestemde groep is dat iedereen beschikt over minimaal hbo-werk- en denkniveau.

null

Singles die net zo goed kunnen skiën als jij

De wintersportgroepen zijn bij VillaVibes bovendien vrij groot. Gemiddeld zo’n 40 tot 50 singles. Dit biedt veel voordelen. Hierdoor zijn er namelijk altijd genoeg mensen die evengoed (of slecht) kunnen skiën als jij. Ook zijn er altijd mensen die voor de allereerste keer op wintersport gaan. Niks is leuker dan samen leren, toch?

Inclusief begeleide ski-safari’s

Tijdens de single wintersport vakanties van VillaVibes word je volledig in de watten gelegd. De reisleiding heeft oog voor elke deelnemer. Er wordt zorg gedragen voor een prettige, open sfeer, waarin iedereen elkaar echt leert kennen. Als een van de belangrijkste redenen om met VillaVibes op reis te gaan, worden vaak de begeleide ski-safari’s genoemd. Dit zijn skitochten waarin deelnemers in groepen van verschillende niveaus onder leiding van een VillaVibes gids het gebied doorkruisen. Aanhaken is uiteraard vrijblijvend. Ga je vandaag mee met de blauwe, de rode of de zwarte groep? De ene groep gaat uiteraard harder dan de andere, maar de gezelligheid met elkaar staat altijd voorop.

null

Après-ski was nog nooit zo leuk

Ook naast het skiën is het super gezellig tijdens de VillaVibes wintersport vakanties. Dat kan ook bijna niet anders met 40 tot 50 gelijkgestemde singles bij elkaar. Dit jaar zijn echte après-ski feesten verboden. Maar omdat VillaVibes vaak de gehele hotels voor zichzelf heeft, is er bij de singlereizen van VillaVibes toch nog veel mogelijk. Lekker borrelen met z’n allen na een mooie dag skiën? Uiteraard! Een avondje rodelen? Wordt geregeld. Een hilarische pub quiz? Tuurlijk.

null

Kies uit 7 populaire bestemmingen

Dit seizoen gaan meer dan 1000 singles met VillaVibes mee tijdens 30 wintersportweken. Ze kunnen kiezen tussen 7 populaire bestemmingen waaronder Saalbach, Flachau en Kirchberg. Onze persoonlijke favoriet? Dat is St. Christoph am Arlberg. Het hotel van deze bestemming ligt direct aan de piste en op het zonnige terras kun je heerlijk borrelen. Wil jij ook mee? Kijk snel op villavibes.nl/single-wintersport/.

Jaaaaaa, single zijn was nog nooit zo leuk :)
En weet je wat helemaal leuk is? Dat we vorige week bewezen hebben dat we écht ‘gelijkgestemd’ zijn. Met 45 personen zouden we met VillaVibes naar Zell am See gaan, aankomst Eerste Kerstdag in de ochtend. Maar de Oostenrijkse regering deelde op woensdag mee dat de regels gingen wijzigen en VillaVibes kon helaas niets anders meer doen dan de reis annuleren.
In de besloten Facebookgroep werd door één van de deelnemers een linkje naar een Whatsappgroep gedeeld, waar in no time zo’n 35 personen in zaten. Een enkeling besloot alsnog af te haken, maar uiteindelijk zijn we met maar liefst 31 van de 45 personen alsnog naar Zell am See gegaan :) We hebben er een heerlijke week gehad en iedereen was dolgelukkig met deze vakantie!
Zonder VillaVibes hadden we elkaar niet gevonden en waren deze SnowVibes 2.0 echt nooit tot stand gekomen.

Uitrusten doen we thuis wel!
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie