Huur jij je wintersportmateriaal?

gesponsord op 04 november 2021· 4 reacties

Bij INTERSPORT huur je top materiaal!
Bij INTERSPORT huur je top materiaal!

INTERSPORT is een een expert op het gebied van wintersportmateriaal. Je bent bij de wereldwijd 800 INTERSPORT RENT winkels aan het goede adres voor het allerbeste materiaal, service en kennis. Natuurlijk kun je hier terecht voor het huren van ski’s en snowboards. Maar dat is lang niet alles. En kom je met de familie? Dan heeft INTERSPORT wel een paar hele goede deals. Bijvoorbeeld in Oostenrijk waar kinderen onder de 10 jaar zelfs gratis ski’s mee kunnen krijgen. Hoe dat zit lees je hieronder.

Meer dan alleen skiën en snowboarden

De bergen, dalen en landschappen in de Alpen zijn even divers als alle sporten die je daar kunt doen! En wat is er gaver dan nieuwe activiteiten te ontdekken. Maar voor al die activiteiten heb je natuurlijk wel speciaal en goed onderhouden materiaal nodig. Naast ski’s en snowboards bieden veel INTERSPORT winkels ook ander wintersportgear te huur aan. Zo kun je nieuwe wintersporten uitproberen zonder dat je het materiaal hoeft te kopen. En wie weet, misschien vind je zo wel een nieuwe favoriete sport! Want wat te denken van.

  • Toerski’s en splitboarden, om het toeren te leren kennen; Ontdek de vrijheid als je met je stijgvellen omhoog loopt in de weidse natuur!
  • Freeride ski’s + lawine drie-eenheid + airbag. Het is natuurlijk volkomen begrijpelijk dat je geen ski’s hebt voor elk weertype. Maar wat is het heerlijk om echte freeride ski’s te pakken na een dump! Ook hiervoor kun jij bij INTERSPORT terecht.
  • Langlauf ski’s. Langlaufen te gek en een echte sportieve aanrader. Of je nou skate (schaatspas) of klassiek langlauft. Bij INTERSPORT staat het beste materiaal voor je klaar.
  • Sneeuwschoenwandelen. Opzoek naar rust en natuur? Bind een paar skischoenen onder je winterlaarzen en je kunt de mooiste wandelingen maken.
  • En daarnaast kun je bij INTERSPORT ook terecht voor fatbikes, snowscoots en snowblades.

Ontdek alle mogelijkheden!

Probeer eens wat anders, met hoogstaand materiaal van INTERSPORT
Probeer eens wat anders, met hoogstaand materiaal van INTERSPORT

Materiaal wisselen? geen enkel probleem

Een van de grote voordelen van het huren van materiaal is dat je afhankelijk van de condities kunt wisselen van je materiaal. Zo kun je op dagen met verse sneeuw bijvoorbeeld kiezen voor een all-mountain ski en als de pistes hard zijn pak je een paar echte piste ski’s! Als je Superior of Premium materiaal huurt kun je dit materiaal wanneer je maar wilt omwisselen zonder extra kosten!

Nieuw: huur je skikleding!

Als je gaat wIntersporten komt er veel meer kijken dan alleen het huren van ski’s. Je hebt ook goede skikleding nodig. Bij INTERSPORT kun je nu zeer hoogwaardige en goed passende skikleding huren. Deze kleding, geleverd door het high-end merk Schöffel, is warm, ademt goed en heeft een perfecte pasvorm. INTERSPORT heeft deze kleding voor dames, heren en kinderen. Vooral voor de jonge skiërtjes kan het interessant (en goedkoper) zijn om te huren, want zoals alle ouders weten, kinderen groeien hard hun kleding. Het spreekt voor zich dat deze kleding elke keer als het terug wordt gebracht in de winkel grondig worden gereinigd. Kijk hier voor meer info en de voorwaarden.

Goed om te weten: Je dient de skikleding van INTERSPORT Rent ten minste 7 dagen voor de gewenste afhaaldag online te reserveren, zodat deze op tijd voor je klaar ligt in de verhuurshop.

Bij INTERSPORT kun je skikleding huren
Bij INTERSPORT kun je skikleding huren

Voordelen van het huren van materiaal bij INTERSPORT Rent

Dat huren van wintersport materiaal sowieso heel wat voordelen heeft staat buiten discussie. Want door te huren heb je altijd high-end materiaal tot je beschikking, je hoeft je spullen niet mee te slepen en je kunt het materiaal afstemmen naar de condities op de berg. Maar huren bij INTERSPORT in Oostenrijk heeft nog meer voordelen, wat te denken van:

  • Gratis annuleren.
  • Betaal je slechts 6 dagen huur voor 7 dagen gebruik.
  • Je kunt het materiaal al een dag voor gebruik (na 16:00) ophalen.
  • Zeer scherpe (online) prijzen

Gratis skihuur voor kinderen!

Als beide ouders in Oostenrijk ski’s of snowboards huren, krijgen hun kinderen tot 10 jaar hun skiuitrusting (ski’s, schoenen, stokken en helm) helemaal gratis voor dezelfde periode. En kinderen tot 14 jaar krijgen sowieso -50% korting!

Reserveer nu je materiaal online en krijg een korting!

Als je gaat huren kun je dit toch beter in je wintersport gebied doen, je kunt dan wisselen en als er iets mee is terug naar de zaak.

Als je gaat huren kun je dit toch beter in je wintersport gebied doen, je kunt dan wisselen en als er iets mee is terug naar de zaak.

Steef72 op 28 jan 2022 17:22

En dan heb je ook niet zoveel zooi in je auto. 😉

Huren is gewoon handig. Kosten van ski+binding+stok = snel 800-900 euro. Ik ga zelf niet lopen waxen en slijpen dus dat wil ik ook uitbesteden. Snel ook weer wat geld, zeg 30 per jaar. Ik ski 1x per jaar, spendeer 150 aan huur. Maar effectief dus maar 120 of zo. Dan moet ik 7 jaar met hetzelfde materiaal doen om het effectief te maken. Nu heb ik elk jaar weer nieuwer spul, en hoef niet te slepen. En mijn kids krijgen nu gratis. Dus, voorlopig nog gewoon huren. Ga je vaker per jaar, dan kan kopen ook een goed idee zijn.

Dit is wel een beetje misleidend: En kinderen tot 14 jaar krijgen sowieso -50% korting!

Korting kan oplopen tot 50% maar in meeste gevallen is dat dus niet zo.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie