Brides-les-Bains: veel meer dan een goedkope toegangspoort tot Les 3 Vallees!

gesponsord op 06 november 2023· geen reacties

Beeld: ©Valentin Vion
Beeld: ©Valentin Vion

Brides-les-Bains is een schilderachtig dorp en skigebied in de Franse Alpen en de ideale uitvalsbasis om Les 3 Vallées, 's werelds grootste skigebied met 600 kilometer aaneengesloten pistes te ontdekken. Met de Olympe gondellift ben je in slechts 22 minuten in bekende bekende skigebieden zoals Val Thorens, Courchevel en Méribel. Het grote voordeel van Brides-les-Bains? Je krijgt er meer voor minder: met voordelige accommodatieaanbiedingen die 30 tot 50% goedkoper zijn dan de skioorden op grote hoogte! Maar Brides-les-Bains heeft zelf ook genoeg te bieden. Dat lees je in deze blog!

Brides-les-Bains en Les 3 Vallees: voor iedere mogelijke wintersporter!

Brides-les-Bains biedt toegang tot de Alpiene toppen, waardoor bezoekers kunnen genieten van een frisse berglucht op hoogtes tot wel 3.230 meter! Het skigebied Les 3 Vallées is geschikt voor alle soorten skiërs, met 16% groene, 41% blauwe, 33% rode en 10% zwarte pistes, waardoor het bijna gelijk verdeeld is tussen gemakkelijke en uitdagende afdalingen. Bovendien is er gegarandeerde sneeuw, aangezien 85% van het skigebied boven de 1800 meter ligt. Naast alpineskiën zijn er tal van winteractiviteiten om van te genieten, zoals sleeën, snowboarden, sneeuwschoenwandelen en ontspannende wandelingen. Voor degenen die op zoek zijn naar meer avontuur, zijn er mogelijkheden voor zowel langlaufen als ski-tours in deze prachtige omgeving. Brides-les-Bains biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke winterse ervaring.

Beeld: © Arthur Bertrand
Beeld: © Arthur Bertrand

Brides-les-Bains: makkelijk te bereiken en accommodaties voor iederen

Brides-les-Bains is eenvoudig bereikbaar, op minder dan 10 minuten van het treinstation van Moûtiers. Deze gunstige locatie maakt het voor reizigers gemakkelijk om het dorp te bereiken. Wat accommodaties betreft, biedt Brides-les-Bains voor ieder wat wils. Met meer dan 4.800 bedden beschikbaar, is er een ruime keuze aan accommodaties die passen bij verschillende budgetten en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een hotel met 2 tot 4 sterren of een verblijf in een van de 10 residenties, je zult zeker de perfecte accommodatie vinden om je verblijf in Brides-les-Bains zo comfortabel mogelijk te maken.

Beeld: ©Valentin Vion
Beeld: ©Valentin Vion

En na het skiën: ontspannen in de sauna of bij een gezellig event

Brides-les-Bains heeft iets bijzonders in huis: Le Grand Spa Thermal, het grootste thermale kuuroord in de Alpen, met maar liefst 2700m2 aan behandelings- en wellnessfaciliteiten in het hart van het dorp. Hier kunnen sportliefhebbers, toeristen en de lokale bevolking allemaal genieten van de voordelen van het thermaal water en de behandelingen die worden aangeboden door experts en professionals in Le Grand Spa Thermal. Maar Brides-les-Bains heeft nog meer te bieden dan alleen wellness. Sociale activiteiten, zoals genieten van glühwein of warme chocolademelk in het thermale park, heerlijke gerechten zoals de ‘giant croziflette’, film- en kortfilmvertoningen op het grote openluchtscherm en talloze concerten en DJ-sets, zorgen voor een bruisende sfeer en maken een verblijf hier nóg specialer.

Beeld: ©Gille Lansard
Beeld: ©Gille Lansard

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie