De nieuwe Skischaukel Kappl & See: dubbel gezinsplezier!

gesponsord op 06 november 2023· 2 reacties

null

In de Oostenrijkse Alpen hebben de skigebieden Kappl en See hun krachten gebundeld en een nieuw skipasverbond gepresenteerd: de Skischaukel Kappl & See. Deze nieuwe skiverbinding verbindt de beide familieskigebieden. Met perfecte pistes, uitstekend uitgeruste kindergebieden, prachtige berglandschappen en bijzondere berghutten biedt deze Skischaukel Kappl & See een heel nieuw winteravontuur! Om deze opening te vieren, hebben ze ook een aantal aanbiedingen om goedkoper van je wintersport te kunnen genieten.

null

De Skischaukel Kappl & See: één groot familieparadijs

De twee skigebieden van Kappl en See bieden ieder hun eigen charme en ski-ervaring. Kappl is een ideale bestemming voor gezinnen, in contrast met het bruisende Ischgl in de buurt. Het skigebied beschikt voornamelijk over rode en blauwe pistes, met een hoogste punt op 2690 meter en het dorp op 1258 meter, wat zorgt voor goede sneeuwcondities, zelfs met de zonnige ligging. Een hoogtepunt in Kappl is de Lattenabfahrt, waar skiërs acht kilometer lang bijna 1500 hoogtemeters non-stop kunnen afdalen vanaf het Lattenjoch naar het dalstation van de Dias-gondel. See heeft ongeveer veertig kilometer aan pistes en is ideaal voor beginners. De meeste pistes kunnen worden voorzien van kunstsneeuw, en moderne faciliteiten, samen met avondskiën bij kunstlicht, maken See tot een gevarieerd en aantrekkelijk skigebied. Samen vormen Kappl en See een veelbelovende skiverbinding die niet alleen, maar wel met name, voor gezinnen erg aantrekkelijk is.

Verbinding met de bus tussen Kappl en See

De verbinding tussen beide skigebieden vindt plaats door middel van een busdienst. Deze reis neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Door deze verbinding kun je nu van half negen 's ochtend (in Kappl) tot vier uur 's middags (in See) van de zon op de piste genieten.

null

Speciale aanbiedingen voor een goedkope wintersport in Kappl en See

Om de opening van dit skipasverbond te vieren, zijn er een aantal aanbiedingen:

  • Tijdens het openingsweekend van 15 tot 17 december krijg je maar liefst 20% korting op de skipasprijs.
  • Kinderen (van 8 tot en met 16 jaar) kunnen op zaterdag en zondag een dagticket kopen voor maar €20. Kinderen onder de acht skiën gratis.
  • Bij aankoop van een skipas voor twee kinderen en ten minste één betalende ouder, reizen alle extra kinderen (de jongste) gratis mee. Deze promotie heeft uitsluitend betrekking op kinderen voor wie de korting voor kinderen of gratis reizen van toepassing zou zijn.
  • In de periode 15 tot 22 december en 6 tot 20 januari krijg je één dag gratis op een skipas voor vier dagen.
Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Wat een wonderlijke kop en inhoud… 40 jaar geleden verbleven we al in Kappl en gingen toen afwisselend skiën in zowel Ischgl en See op één skipas. Wat is hier nu nieuw aan…
En ook wel misleidend: ‘‘Skischaukel’’ met een skibus… pffffff
Snap een advertorial, maar jullie schrijven het wel vanuit de redactie en dit gaat mij nu wel wat ver.

*bericht bewerkt door Paulr op 13 nov 2023 21:48

Paulr

@Paulr vroeger had je in See de keuze om alleen (goedkopere) skipas te kopen voor See. En je had de mogelijkheid een (duurdere) pas te kopen voor het gehele gebied dat bestaat uit Ischgl-Kappl-See. In Kappl was dit hetzelfde.
Kappl en See verkopen nu alleen nog één pas voor See- Kappl en een extra mogelijkheid voor Ischgl.

Komt de sneeuw tot aan je kin, dan ben je gevallen en lig je erin.
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie