Word ook dit jaar weer Bergverliefd in het Zillertal!

gesponsord op 06 november 2023· geen reacties

null

Het Zillertal is ook dit jaar weer klaar voor het winterseizoen. En hoe! Niet voor niets werd dit Oostenrijkse dal in 2023 door Skiresort.de uitgeroepen tot ‘Beste Skidal’. Met het skigebied Spieljoch in de Erste Ferien Regio als ‘Insider Tip: World’s Leading Ski Area up to 20 Km’, de Hintertuxer Gletsjer als ‘wereldwijd toonaangevend skigebied met maximaal 60 km piste’, skigebieden Kaltenbach - Hochzillertal - Hochfügen, Mountopolis en Zillertal Arena. als Vijfsterrenskigebied en de Mountain Loft als ‘Best Mountain Restaurant’, gingen er nog vijf prijzen naar het Zillertal. Al deze prijzen betekenen dat je je ook komende winter weer je hart mag ophalen aan de hoge kwaliteit van de vier regio’s van het Zillertal!

null

Vanaf 2 december weer Bergverliefd in het Zillertal

Op 2 december staat het Zillertal klaar om het wintersportseizoen voor jou te openen. Vanaf dan kun jij je weer verheugen op het verkennen van de 544 kilometers aan perfect geprepareerde pistes, 180 moderne skiliften en 80 berghutten in Hochzillertal - Hochfügen - Spieljoch, de Zillertal Arena, de Mayrhofner Bergbahnen - Mountopolis en de Ski- & Gletsjerwelt Zillertal 3000; de vier regio’s van het Zillertal. Of je nu een doorgewinterde professional bent of voor het eerst op de latten staat, de seizoensopening in het Zillertal is een moment om naar uit te kijken en een kans om de magie van de Alpen in de winter te ervaren. In december worden er ook een scala aan evenementen georganiseerd om het begin van de winter te vieren. Zo is er bijvoorbeeld het ‘Skifood Festival’ op 16 en 17 december in Hochzillertal, Hochfügen en Spieljoch, evenals het WAO! Festival van 15 tot 17 december in Mayrhofen. Deze festiviteiten worden aangevuld met pre-kerst Sinterklaas- en Krampus evenementen en prachtige kerstmarkten in de hele regio, waardoor de maand december een betoverende start van het skiseizoen biedt.

null

Even klaar met de lange lat(ten)?

Dan valt er nog steeds genoeg te ontdekken in deze magische bergwereld. Het Zillertal heeft 15 perfect geprepareerde rodelbanen met een totale lengte van ongeveer 46 kilometer, waarvan meer 's avonds verlicht is! De langste rodelbaan van het Zillertal ligt op de Gerlosstein, is zeven kilometer lang en is tot één uur 's nachts verlicht. Naast de skipistes biedt het Zillertal een scala aan winteravonturen. Verken de prachtige natuur met winterwandelingen, langlaufervaringen en romantische koetstochten. Beleef de rijke tradities en cultuur van het Zillertal tijdens culturele evenementen en ontmoet ambachtslieden. Ontdek een ondergrondse ijswereld in het natuurijspaleis op de Hintertuxer gletsjer, compleet met ijsformaties, bevroren watervallen en zelfs een ondergronds gletsjermeer dat je kunt bevaren met een stand-up paddle board. Daarnaast zijn er schaatsbanen, langlaufloipes en winterwandelpaden om van te genieten. Geniet van een verfrissingsstop in de talloze stijlvolle hutten met zonneterrassen, waaronder bekroonde opties zoals de Kristallhütte, Schneekarhütte en Wedelhütte, evenals sfeervolle lifestyle-hutten zoals de Wiesenalm en de Granatalm. Het Zillertal biedt eindeloze mogelijkheden voor winterplezier.

null

De Zillertaler Superskipas: jouw toegangspas tot al dit berggeluk

Ontdek de ultieme all-in-one toegang tot grenzeloos skiplezier in het meest actieve skigebied ter wereld! De Zillertaler Superskipass biedt onbeperkte toegang tot maar liefst 544 kilometer uitstekend geprepareerde pistes en 180 skiliften in de vier belangrijkste skigebieden: Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch, Zillertal Arena, Mayrhofner Bergbahnen en Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000. Dit veelzijdige skipas is geldig van 2 december 2023 tot en met 14 april 2024 en geeft je de vrijheid om te kiezen hoeveel dagen je wilt skiën, van 2 tot 21 dagen. Bovendien kun je gratis gebruikmaken van skibussen (onder voorwaarden) en de meeste openbare vervoersmiddelen in het dal. Speciaal voor gezinnen zijn er aantrekkelijke aanbiedingen, zoals gratis reizen voor kinderen geboren na 1 januari 2018, sterk verlaagde tarieven voor kinderen geboren na 1 januari 2009, en speciale tarieven voor jongeren geboren na 1 januari 2005. Koop je Zillertaler Superskipass eenvoudig online via MyZillertal voor een moeiteloze start van je skivakantie.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie