Krijg de juiste tools om ook mensen met een beperking het wintersportplezier te geven

MarkVermeulen op 08 januari 2021

Op 10 en 17 januari organiseert SNOW+, een aangesloten organisatie van de Nederlandse Ski Vereniging, webinars. Op 10 januari is het onderwerp ‘mindset en fysiologie’, terwijl er op 17 januari aandacht is voor ervaringen uit de praktijk.

Bij SNOW+ hebben ze één passie: wintersportplezier voor iedereen! Wintersportplezier ervaren gaat bij veel mensen gelukkig vanzelf, alleen hebben mensen met een geestelijke beperking hier soms de juiste aandacht bij nodig. Als je als ski- of snowboardleraar aan het werk bent, krijg je soms iemand in de groep met een beperking.

Dit werkt dan net even anders dan je gewend bent. Gelukkig zien steeds meer leraren dit als een leuke uitdaging in plaats van een last! Het belangrijkste doel van SNOW+ is om ervoor te zorgen dat iedereen het wintersportplezier kan beleven.

Dan kan het als wintersportleraar helpen om net wat meer tips & tricks te kennen. Daarom organiseren ze twee gratis webinars voor alle ski- en snowboardleraren. Tijdens de webinar leer je hoe je beter kan afstemmen tijdens de lessen, de juiste persoonlijke aandacht kan geven en welke dingen je kan doen om voor hen het wintersportplezier te vergroten.

Deelname

Ben jij wintersportleraar en wil je meer weten over het lesgeven aan mensen met een beperking? Volg de gratis webinars op 10 en 17 januari van 19:00 - 20:30. Voor aanmelding of meer informatie, stuur je een mail naar info@snowplus.nl.

MarkVermeulen
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.