Dutchweek komt eraan: nu tot 15% korting bij Travelski

gesponsord op 09 januari 2024· bewerkt op 26 maart 2024· geen reacties

null

Ter afsluiting van het winterseizoen transformeert Val Thorens van 27 april tot en met 4 mei in een waar wintersportfeest, waar geweldige sneeuwcondities en een bruisende après-ski worden gecombineerd met ongeëvenaarde Nederlandse gezelligheid en allerlei extra’s. Bereid je voor op een week vol winterse festiviteiten, spannende afdalingen en gezellige ontmoetingen met gelijkgestemde wintersporters. Update: Travelski biedt nu tot 15 procent korting op verschillende accommodaties.

null

Dutchweek in Val Thorens met Travelski

Al sinds 1991 staat de Dutchweek Travelski bekend als hét vooraanstaande wintersportevenement in Val Thorens. Dit evenement biedt een complete ervaring, inclusief Nederlandstalige ski- en snowboardlessen, kinderdisco’s, materiaaltesten, levendige après-ski en feesten voor alle leeftijdscategorieën. Met een divers programma dat geschikt is voor de hele familie, belooft elke dag weer een nieuwe belevenis te worden. De aantrekkelijk geprijsde pakketreizen omvatten zowel accommodatie als skipas, waarvan de zevende dag gratis is! Het voordeel van onze accommodaties is dat ze direct aan de piste liggen, zodat je meteen op je ski’s kunt stappen. Je kunt op eigen gelegenheid naar Val Thorens afreizen, of kiezen voor een Royal Class-busreis (met heenreis op vrijdagavond 26 april en aankomst in Nederland in de loop van zondagochtend 5 mei).

Boek je bij Travelski een accommodatie met skipas, dan krijg je er deze Dutchweek-voordelen bij:

  • Gratis toegang tot het afwisselende programma. Zo is het overdag Oud-Hollands gezellig bij Chalet de la Marine met quizzen en muziek. Daarnaast is er elke dag après-ski in hun feesttent met bands en DJs. Voor de kinderen tot twaalf jaar is er een kinderdisco.
  • Een goedkope skipas, waarbij de zevende dag gratis is.
  • Krijg antwoord op je materiaalvragen en test het materiaal voor het seizoen 24/25 nu al bij het Test & Ride centre bij Chalet de la Marine aan de blauwe Dalles-piste, dankzij de merkenexperts van onder andere Atomic, Elan, Head, Rossignol, Salomon en Sinner. Je mag ook meteen de piste op met deze nieuwste materialen. Je betaalt hier slechts €2,50 inschrijfkosten voor.
  • Korting bij restaurants, supermarkten en berghutten.
  • Ook krijg je €20 korting op je parkeerkosten als je met de auto komt.
  • First Tracks: deze dag begint voor jou om 07:30 uur bij de cabinelift Funitel de Péclet – (normale openingstijd is 9.00). Deze extra 1,5 uur is op zichzelf al een bijzondere ervaring, maar het hebben van de piste helemaal voor jezelf, gecombineerd met het schitterende ochtendlicht op 3000 meter hoogte, maakt het een onvergetelijke ervaring. Na één of twee afdalingen staat er een heerlijk verzorgd ontbijt voor je klaar op de piste bij Chalet de la Marine.
  • Huur tijdens de Dutchweek materiaal met kortingen tot 50%! Het materiaal wordt vakkundig afgesteld en tijdens de Dutchweek profiteer je van onze 8=6 aanbieding (8 dagen huren, 6 betalen).

null

Val Thorens: de perfecte sneeuwzekere bestemming voor een week (après-)skiën

Gelegen op een hoogte van 2300 meter, geldt Val Thorens als het hoogstgelegen dorp in Europa. Daarmee is dit ook in april nog een bijzonder sneeuwzekere bestemming. Het is een indrukwekkend wintersportparadijs, met meer dan 150 km aan skipistes, waarvan 95% zich boven de 2000 meter bevindt. Het hoogste punt van het skigebied ligt zelfs op een indrukwekkende 3230 meter. Val Thorens heeft ook een onweerstaanbare mix van ski-in, ski-out accommodaties, state-of-the-art skiliften, heel veel pistes, sfeervolle berghutten en een levendige après-ski scene. Het gebied is toegankelijk voor skiërs en snowboarders van alle niveaus met een perfecte mix van groene, blauwe, rode en zwarte pistes, maar ook off-piste is er genoeg te beleven. Dit alles maakt Val Thorens geschikt als ultieme bestemming voor de Dutchweek Travelski!

null

Op zoek naar betaalbare accommodaties tijdens de Dutchweek?

Travelski heeft een groot aantal résidences, privé appartementen en hotels voor je. Vanaf €380 pp heb je al een appartement voor zes personen op 50 meter van de skipistes van Val Thorens, inclusief skipas.

Let op: Tot 31 maart 2024 geldt er een korting van 10 tot 15 procent op diverse accommodaties.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie