Belgisch tv-programma ‘Op de man af’ bezoekt RW Rottemeren

MarkVermeulen op 09 oktober 2020

Viktor Verhulst

In het Vlaamse televisieprogramma ‘Op de man af’ neemt presentatrice Saartje Vandendriessche het iedere week op tegen een mannelijke uitdager. Op 24 september werd, de Vlaamse presentator en fanatieke skiër, Viktor Verhulst uitgedaagd bij de Nederlandse Rolski en Wintersportvereniging in Rottemeren (RW Rottemeren).

Op de rolski’s

Het tweetal begint bij RW Rottemeren aan de uitdaging. Aldaar staan zij voor het eerst op de rolski’s en proberen ze het karabijnschieten uit. Ze worden begeleid door Thorsten Langer, een van de beste en tegelijk ook weinige biatleten die België rijk is.

Vervolgens putten Saartje en Viktor zichzelf compleet uit op de rolski’s waarna ze gaan karabijnschieten. Saartje is erg benieuwd of ze zich volledig kan geven op de rolski’s én vervolgens haar lichaam zodanig kan controleren dat ze nog met uiterste precisie het doel kan raken.

Uitzending terugkijken?

De uitzending is online terug te kijken, ook vanuit Nederland. Klik hier. Het programma wordt wekelijks door circa een half miljoen mensen bekeken.

Wintersport in de buurt

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden om te wintersporten bij jou in de buurt? Neem dan eens een kijkje op Wintersport in de buurt.

MarkVermeulen
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.