Boek je skihuur op tijd met flinke korting!

gesponsord op 10 januari 2024· geen reacties

null

Klaar om de pistes op te gaan? Boek nu je skiverhuur voor je wintervakantie online en profiteer van een online korting! Vroeg boeken loont bij INTERSPORT Rent!

Zorg ervoor dat je materiaal klaar ligt

De winter is er, overal ligt meer dan genoeg sneeuw! Als je, net als ons, niet kunt wachten om over de piste te knallen en kostbare vakantietijd ter plaatse wilt besparen, reserveer dan comfortabel je uitrusting online via intersportrent.com. Tip: zorg ervoor dat jouw favoriete uitrusting klaarstaat wanneer je aankomt door nu online te reserveren. Dit bespaart tijd om te skiën! Klik op de link en reserveer direct met korting.

null

Bezorgservice

Veel INTERSPORT Rent-winkels in Oostenrijk bieden hun klanten een speciale service! Als je wilt, kunnen je ski’s en snowboards worden bezorgd bij je hotel of appartement. Om van deze service gebruik te maken, reserveer je je uitrusting online. Wij kiezen vervolgens het perfecte materiaal voor je uit, bereiden het voor en leveren het bij je accommodatie af voor je aankomst. Hierdoor kun je meteen de piste op zodra je aankomt.

Depotservice

Als alternatief bieden sommige winkels ook de zogenaamde Depot PickUp-service aan. Wij bereiden het juiste materiaal voor en je kunt je ski’s en snowboards direct ophalen bij het depot zonder in de rij te hoeven staan. Zo kun je met een goed humeur aan je dag op de piste beginnen.

Ophalen ter plaatse

Natuurlijk kun je ook de optie “Ophalen ter plaatse” selecteren en je huurmateriaal normaal bij ons in de winkel ophalen. Ze kijken ernaar uit om je te verwelkomen! Meer informatie hier

null

Topadvies en dienstverlening door RENTertainers

Perfect onderhouden materiaal is de eerste vereiste voor een geslaagd dagje skiën. De optimaal opgeleide RENTertainers zijn professionals op dat vlak en zorgen ervoor dat de ski’s die je huurt op de juiste manier zijn onderhouden.

Wat is een RENTertainer?

De “RENTertainer”, zoals de winkeluitbaters en hun medewerkers zichzelf noemen, laten niets te wensen over. De familiebedrijven bieden persoonlijke service met dat beetje extra, variërend van ski- en fietsverhuur tot snelle skiservice en verkoop. De INTERSPORT RENTertainers zijn “echte bergliefhebbers” die zijn opgegroeid in de sportregio’s en daarom weten waar ze over praten. Dus je krijgt niet alleen de ski’s of mountainbikes in de zomer, maar ook talloze tips voor de mooiste afdalingen en heerlijke versnaperingen. Het komt niet zelden voor dat gasten de werknemers van hun verhuurbedrijf tegenkomen op de pistes. Dan laten de RENTertainers je ook graag de perfecte techniek zien voor de geleende ski’s. INTERSPORTklanten waarderen deze persoonlijke en informele zorg. Meer dan 300.000 klanten hebben de INTERSPORT Rent-dealers al beoordeeld na een online reservering en gaven hen gemiddeld 4,5 sterren.

Reserveer nu online je uitrusting en profiteer van een online korting!

null

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie