Kinderen tot 10 jaar gratis skihuur & Kinderen tot 14 jaar: -50%

gesponsord op 10 januari 2024· geen reacties

null

Wist je dat kinderen tot 10 jaar gratis ski’s kunnen huren in Oostenrijk als beide ouders ski’s of snowboards huren voor dezelfde verhuurperiode? Ontdek de beste aanbiedingen voor gezinnen.

Topski’s voor topvakantie

Zou het niet geweldig zijn als je niet elk jaar nieuwe ski’s voor je kinderen hoeft te kopen? Met de gezinspakketten van INTERSPORT Rent en de passende ski-uitrusting voor kinderen beleven ook de kleinste skiërs gegarandeerd plezier aan hun vakantie.

null

Gratis kinderhelm

Natuurlijk! Ouders willen alles goed doen als het gaat om de veiligheid van hun kinderen. Natuurlijk maakt betrouwbare ski-uitrusting daar deel van uit. De skihelm krijgt een bijzondere betekenis, omdat het je kind beschermt waar hij het meest kwetsbaar is. Daarom zeggen we bij INTERSPORT: DE VEILIGHEID VAN KINDEREN IS ONBETAALBAAR. Bij INTERSPORT krijgen kinderen en tieners tot 14 jaar een helm bij hun ski-uitrusting voor de gehele duur van de verhuur, natuurlijk gratis.

Reserveer nu online je uitrusting en profiteer van een online korting!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie