Het boek ‘Sneeuwdromen’ is officieel uit! Maar liefst 244 pagina’s aan reisverhalen en reportages uit 27 skigebieden zijn gebundeld in een fraai hardcover boek! Wil jij tijdens de kerstvakantie ook wegdromen bij de mooiste wintersportverhalen en -foto’s, of wil je hem cadeau doen? Bestel hem dan voor € 34,95. Hij is direct leverbaar.

Meer foto’s

Sommige verhalen zijn helemaal nieuw, andere verhalen zijn in het verleden in Wintersport Magazine verschenen en zijn nu geactualiseerd met onder andere extra foto’s. Alles is gebundeld in dit schitterende boek met 15 reportages uit 5 Alpenlanden met maar liefst 27 gebieden. We weten zeker dat het hart van iedere wintersporter hier sneller van gaat kloppen!

null

Korting voor leden

Sneeuwdromen is leuk voor jezelf om in weg te dromen, maar ook om cadeau te geven! Sneeuwdromen kost € 34,95 (exclusief verzendkosten), maar als lid van de Nederlandse Ski Vereniging of Club Wintersporters krijg je € 5,00 korting. Deze code staat in je profiel of heb je al eerder per mail ontvangen. De code kan tijdens het bestelproces worden ingevoerd.

Roel
is redacteur en sinds 2009 onze vertrouwde wintersportweerman. In het seizoen schrijft hij dagelijks over sneeuw en achtergronden van de wintersport.

Heel gaaf boek! Complimenten 👌

Vorige week is hij thuis geleverd. Heb er wel onmiddellijk een cadeau papier omheen gedaan en ligt nu onder de kerstboom. Dus nog even geduld :-)

Prachtig tafelboek inderdaad. Ligt prachtig bij een boek over m’n andere grote hobby. Op deze manier kan ik dagelijks even wegdromen met een bakje koffie ;-)

null

Mooi joh! Eén grote speeltuin.
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie