Skileraar worden? Jouw onvergetelijke ervaring met Snowminds!

gesponsord op 14 juni 2023· geen reacties

null

Denk je aan een tussenjaar in de bergen? Overweeg je een carrièreswitch in de sneeuw? Snowminds helpt jou skileraar te worden: met de beste voorbereiding en opleiding én inclusief baangarantie. Als een vooraanstaand internationaal en Nederlands georiënteerd bedrijf voor ski- en snowboardleraren, brengt Snowminds je dichter bij de sneeuw en verder dan je ooit voor mogelijk hield. Je kunt via Snowminds skileraar worden in Oostenrijk maar ook landen als Canada, Japan, Zwitserland, Spanje en zelfs Nieuw-Zeeland!

Skileraar zijn is meer dan alleen skiën of snowboarden

Bij Snowminds geloven we dat het leven in de bergen meer is dan alleen skiën of snowboarden. Het is een levensstijl, een gevoel van vrijheid en een kans voor jou om persoonlijk te groeien tijdens jouw tussenjaar. Wij beloven je niet alleen de beste lerarenopleiding, maar ook een onvergetelijke ervaring die jouw perspectief op het leven zal veranderen. Jij krijgt zo de mogelijkheid om je passie voor de sneeuw om te zetten naar jouw werk!

null

Alle details geregeld om skileraar te worden

Onze uitgebreide pakketten bieden een onvergetelijke ervaring van begin tot eind om jouw tussenjaar goed te vullen. We verzorgen jouw training in het land waar je gaat werken, opleiding tot skileraar en/of snowboardleraar, helpen je met je visumaanvraag waar nodig, regelen we accommodatie voor je en verzekeren dat je klaar bent voor je winterseizoen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de details; jij kan je gaan focussen op het verbeteren van je vaardigheden en het worden van een goede skileraar.

Zo hebben al onze opleidingen met voorbereiding het volgende inbegrepen:

  • Ski- of snowboardleraren opleiding
  • Training van hoog gekwalificeerde leraren
  • Voorbereidingsmateriaal voor je vertrek
  • Baangarantie
  • Kick-off evenement
  • Vervoer naar het land van jouw bestemming
  • Onderdeel worden van de internationale Snowminds familie
  • Volledige begeleiding bij zaken die vooraf geregeld moeten worden
  • Een gepassioneerd team wat jou graag helpt een droomervaring te realiseren

null

Opleiding en training om skileraar te worden

Onze opleidingen worden gegeven door ervaren, gekwalificeerde trainers. Ze zijn er om je te begeleiden, je uit te dagen en je te helpen het meeste uit je tijd op de bergen te halen. Jij wordt op die manier de beste skileraar die je maar kunt zijn. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pro, we hebben de juiste opleiding voor jou. Daarnaast hebben we een fantastisch Snowminds team dat dag en nacht voor je klaar staat om je te helpen tijdens jouw opleiding en seizoen.

Snowminds familie

Snowminds gaat over veel meer dan skiën of snowboarden; het gaat om jouw reis, de mensen die je onderweg ontmoet en jouw onvergetelijke herinneringen die je creëert. Bij ons word je niet alleen onderdeel van een team, maar ook van een wereldwijde familie. Zo kan je jouw tussenjaar niet alleen verrijken met een onwijs gave ervaring maar ook met vrienden voor het leven van over de hele wereld.

null

Meer info?

Ben jij klaar om jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen met Snowminds? Bezoek onze website op snowminds.nl en begin vandaag nog jouw avontuur! Wij staan klaar om jouw droom werkelijkheid te maken! Ben je nog niet overtuigd? Lees dan één van de vele overtuigende reviews op Trustpilot. Vele anderen zijn jou al voorgegaan ;-).

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie