Op zoek naar een uniek vakantiehuis in de sneeuw?

gesponsord op 14 oktober 2021· geen reacties

null

Ben jij op zoek naar het perfecte vakantiehuis? Heb je bijzondere eisen? Wil je zorgeloos vertrekken richting een fijne accommodatie? Kijk dan eens bij Villa for You. Deze aanbieder van vakantiehuizen heeft een aantal unieke specialiteiten. Zo worden alle huizen die Villa for You aanbiedt persoonlijk gecontroleerd en bekeken. Op deze manier weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Unieke vakantiehuizen

Villa for You heeft een ongekend aanbod aan geweldige chalets en huizen. Alle vakantiehuizen zijn uniek op een eigen manier. Denk bijvoorbeeld aan een mooie wellness en luxe faciliteiten. Of juist aan chalets in de natuur met fantastische uitzichten of een combinatie van dat alles. Aan ieder huis is wel iets bijzonders en voor iedereen is er iets passends te vinden. Wat te denken van:

Bijzondere projecten

Toe aan iets anders? Op verschillende plekken zijn de afgelopen jaren prachtige projecten ontstaan die exclusief door Villa for You verhuurd worden. Laat deze nu bij uitstek geschikt zijn voor een fantastische sneeuwzekere wintersportvakantie.

Van luxe vrijstaande chalets tot prachtige appartementen en penthouses gelegen nabij de familievriendelijke skigebieden Donnersbacher Tauern en Kreischberg.

Donnersbachwald
Donnersbachwald

Wintersporthuizen voor groepen

Zijn jullie op zoek naar een fijn huis met een grote groep? Dan ben je hier aan het juiste adres. Villa for You heeft namelijk een ongekend aantal geweldig mooie en luxe vakantiehuizen voor groepen. Huizen die geschikt zijn voor een groep vrienden, voor grote families of meerdere families bij elkaar. Huizen met genoeg ruimte en faciliteiten. Buiten dat dit allemaal kwalitatief hoogstaande accommodaties zijn, zijn de prijzen ook nog eens scherp!

Midden in het skigebied van Galsterberg ligt deze ski-in/ski-out prachtige Alpenlodge
Midden in het skigebied van Galsterberg ligt deze ski-in/ski-out prachtige Alpenlodge

Het team van Villa for You

Pepijn Zijsling (oprichter en eigenaar van Villa for You) en Sybrand Welles (directeur van Villa for You) zijn beide al tientallen jaren actief in de vakantiehuizenbranche. Zij merkten op dat verhuurders die hun mooie huis verhuren net als de huurders die hun droomvakantie boeken een persoonlijke band misten. Het was allemaal te zakelijk geworden.

Zijsling: “Ik had sterk het gevoel dat het beter kon. En moest! Daarom zijn we Villa for You gestart. Eigenlijk vanuit de gedachte: dit kunnen wij beter. Met meer aandacht voor persoonlijk contact, maatwerk en kwaliteit.”

Persoonlijke aandacht, het opbouwen van een relatie en deskundig advies door een team van experts, dat is Villa for You. Je weet zeker dat je bij Villa for You de beste accommodatie vindt voor jouw volgende wintersport!

Sybrand en Pepijn
Sybrand en Pepijn

Persoonlijke service

Elk huis dat verhuurd wordt is persoonlijk bezocht door Villa for You. Ook is iedere eigenaar een bekende van het team. Zo kom je in deze huizen nooit voor verrassingen te staan, en dat geldt zowel voor de vakantiegangers als voor de eigenaren. Alleen zo is er een jarenlange vertrouwensband opgebouwd en kan Villa for You iedereen het perfecte huis aanbieden.

Door de persoonlijke kennis van alle huizen en de 20-jarige ervaring in de reisbranche lukt het Villa for You om samen met jou het perfecte vakantiehuis te vinden. Het team staat nauw in contact met de eigenaren waar ervaringen mee gedeeld worden. Zo weet jij dat je altijd het beste advies krijgt van het huis dat het beste bij jou past. En dat advies geeft Villa for You helemaal vrijblijvend!

Hulp nodig bij jouw droomvakantie?

Niet gevonden wat je zocht? Het ervaren team van Villa for You kijkt graag met je mee. Je kunt ze bereiken via de telefoon, mail, chat, of social media. Tot snel!

info@villaforyou.com
+31 (0)20 217 0050

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie