Verbeter jouw vaardigheden in de sneeuw met de coolste clinics bij SnowWorld!

gesponsord op 14 december 2022· geen reacties

null

Loop jij nog altijd tegen datzelfde probleem aan in jouw skitechniek? Of droom je er nog steeds van om te leren carven? Naast de vaste groepslessen biedt SnowWorld namelijk regelmatig thematische clinics aan. Iedere clinic staat in het teken van een specifiek thema, bijvoorbeeld een probleem waar je tijdens je wintersportvakantie tegenaan loopt. Zo helpt SnowWorld je om jouw vaardigheden in de sneeuw te verbeteren!

Zo ga je écht van de piste af: de video-analyseclinic

Wat een heerlijk gevoel om de piste af te skiën of snowboarden. Maar komt je eigen gevoel ook met het beeld overeen? Tijdens de video-analyseclinic krijg je een gedetailleerd beeld van jouw techniek en analyseren ze jouw techniek. Vervolgens gaan jullie samen de piste op om aan jouw leerpunten te werken. Zeker het proberen waard!

Hoe om te gaan met buckels?

Wil je graag elegant door de buckels skiën of je juist voorbereiden op de buckles in de bergen? In de 85 minuten durende buckelsclinic word je voorbereid om de buckles te trotseren. De skileraren van SnowWorld leren je met verschillende oefeningen en tips hoe je met de juiste techniek door de buckles skiet.

null

Leer slalommen als een pro!

Bij de slalomclinic suis je als een echte pro tussen de slalompalen. De slalom gaat om snelheid, technische vaardigheden en reactievermogen, maar óók om het kiezen van de juiste tactiek. Zo leren ze jou om de volgende slalomwedstrijd van je vrienden of familie te winnen!

Maak kennis met freestyleskiën en -snowboarden

Tijdens de freestyleclinic kun jij zonder enige ervaring kennis maken met freestylen. In ons snow park krijg je een introductie in flattricks en trucjes. Daarnaast leggen ze je uit wat je absoluut wel én niet moet doen als freestyler.

null

Wil je meer weten over de SnowWorld-clinics?

Ga dan naar de vestigingspagina van de SnowWorld-vestiging bij jou in de buurt:

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie