Waarom Snow & Family dé familiewintersport is van 2024

gesponsord op 15 november 2023· geen reacties

null

Een volledig verzorgde wintersportvakantie naar Oostenrijk samen met andere sportieve gezinnen. Dát is Ripstar Snow & Family. Tijdens dit Ripstar Snowcamp voor gezinnen verblijf je in een luxe boetiekhotel dat we afhuurden voor alle deelnemers. Tijdens deze week volg je met je gezin een volledig georganiseerd reisprogramma, waarbij aandacht is voor iedere leeftijdscategorie, van kleintjes tot pubers en volwassenen. In deze blog geven we je zes redenen waarom Ripstar Snow & Family dé gezinswintersport is van dit seizoen).

null

1. De reis is volledig georganiseerd: je hoeft niets te regelen

Skipassen kopen, huurmateriaal halen en afstellen, een geschikte helm vinden, de juiste locatie en pistes vinden, leuke avondactiviteiten bedenken en de beste après-ski plek vinden; allemaal dingen die je normaal gesproken zelf moet regelen op wintersport. Bij Ripstar Snow & Family is dit allemaal voor je geregeld. Je skipas en huurmateriaal ligt voor je klaar in het hotel en Ripstar regelt het volledige weekprogramma. Wel zo makkelijk!

2. Nederlandstalige lessen & clinics: focus op progressie

Ripstar werkt met een eigen team van Nederlandstalige gediplomeerde ski- en snowboardleraren. Hierdoor krijg je niet alleen kwalitatief hoogwaardige lessen in het Nederlands, maar zullen de instructeurs ook toffe clinics verzorgen op en naast de piste. Niet alleen een ochtendje lessen van een lokale instructeur dus, maar een volledig lesprogramma gedurende de week. Met onder anderen een funpark clinic, theorie-avond, wax- en slijpclinic en een clinic pistetricks. Alles met het doel dat iedereen progressie maakt, of je nou beginner of gevorderd bent.

null

3. Sociaal concept met 24/7 begeleiding van het team

Ripstar is geen reisorganisatie die je alleen bij aankomst en vertrek ziet. De Ripstar Crew staat 24/7 voor je klaar. Naast dat de crew de reis in goede banen leidt, gaan ze ook samen met jullie de piste op, verblijven ze in (of dichtbij) het hotel en verzorgen ze de lessen, het avondprogramma en de overige activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de spelletjesavond, pizza party voor de kids, filmavond met de beste wintersportfilms en natuurlijk de après-ski avond (voor de ouders).

4. Verblijf in viersterrenboektiekhotel

Je verblijft tijdens Snow & Family in een viersterrenboetiekhotel in Uttendorf, op steenworp afstand van het waanzinnige KitzSki skigebied. Het knusse hotel beschikt over een verwarmd buitenzwembad en een wellness met sauna, stoombad en relaxruimte waar je maximaal tot rust kan komen na een dag op de piste. Het hotel beschikt daarnaast over een ruim restaurant, waar op basis van halfpension een ontbijtbuffet wordt aangeboden. ’s Avonds staat er een Oostenrijks diner op het menu.

Als gezin verblijf je in een familiekamer voor maximaal vier personen, maar je kunt ook voor losse kamers kiezen. Een deel van het hotel is volledig afgehuurd speciaal voor de Ripstar Snow & Family reis. Zo leer je de andere gezinnen die meedoen ongestoord kennen.

null

5. Altijd in familieskigebieden met sneeuwgarantie

Tijdens Snow & Family ga je op pad in het familieskigebied KitzSki. Tijdens de Snow & Family week in de kerstvakantie ontvangen alle deelnemers daarnaast de SuperSkiCard. Deze skipas is geldig in maar liefst 22 skigebieden in Tirol, Salzburg, Stiermarken, Opper-Oostenrijk, Karinthië en Beieren. Zo heb je dus altijd sneeuwgarantie!

Fun facts over het skigebied KitzSki:

  • Het skigebied beschikt over maar liefst 233 kilometer aan piste;
  • Het gebied is wereldwijd bekend van de beroemde Hahnenkam race;
  • De pistes zijn veelzijdig ingericht met leuke tracks voor kinderen en afdalingen voor alle levels;
  • Het gebied beschikt over 233 kilometer aan piste, waarvan een groot deel rode pistes zijn;
  • Vanaf de Kitzbuhel Alps Panorama lift is een adembenemend uitzicht te bewonderen.

null

6. Dé manier om pubers mee te krijgen op wintersport

De meeste kinderen tijdens Snow & Family zijn tussen de 9 en 15 jaar oud. Er zijn ook uitschieters naar beneden en naar boven. Pubers zijn ook van harte welkom op Snow & Family; zij vinden deze reis vaak nog het allerleukste. Ze kunnen zelfs deelnemen tijdens de après-ski-avond en (met jullie toestemming) op pad gaan met de Ripstar Crew.

Snow & Family vindt plaats in de kerst- en voorjaarsvakanties. Bekijk hier alle informatie en prijzen van Snow & Family.

null

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie