Gratis skihuur voor kinderen in Oostenrijk bij Netski

gesponsord op 16 februari 2023· geen reacties

null

Wintersport is kostbaar genoeg. Daarom is een beetje korting altijd prettig. En gratis is natuurlijk helemaal mooi! Als je als ouders allebei ski’s en schoenen huurt bij Netski in Oostenrijk, dan krijg je de huur van één kinderset kado! Netski biedt trouwens ook een goede korting in Frankrijk.

Ski- en snowboardmateriaal huren bij Netski is fast and easy!

Het huren via Netski is eenvoudiger dan afdalen van een groene piste! Je kiest je skigebied, de data van je verblijf en in een paar klikken heb je jouw ski- of boardmateriaal van de beste kwaliteit klaar staan. Je krijgt de keuze tussen twee pakketten voor jouw niveau en budget. Zo verspil je geen tijd meer en geniet je optimaal van je vakantie op de skipistes! En bij Netski geldt: gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst.

Je kunt bij Netski tussen twee pakketten kiezen:

  • Netski.plus - de nieuwste producten van dit jaar;
  • Netski.comfort - recent kwaliteitsmateriaal tegen een zachte prijs.

Ook voor kinderen heeft Netski twee opties. Hiermee bied je je kinderen in een paar klikken kampioenswaardig materiaal.

  • Netski.kid voor jonge kinderen;
  • Netski.teen voor tieners.

null

5% korting en gratis ski’s voor kinderen in Oostenrijk

Als biede volwassenen een pakket (ski’s en schoenen) huren dan krijg je één Netski.kid pakket helemaal gratis! Sowieso krijg je als je deze link gebruikt 5% korting op de gehele skihuur.

10% korting in Frankrijk

Bij het gebruik van deze link krijg je, als je bij Netski huurt, 10% korting. Zo is de skihuur nog goedkoper!

Wat moet je doen voor deze kortingen?

Helemaal niets: [reserveer je ski’s(https://www.netski.com/nl?c=wintersportblog) via deze link] en je krijgt alle genoemde kortingen! En je vindt Netski, met meer dan 150 winkels in Frankrijk, Zwitserland, Italië en Oostenrijk, in zo goed als alle skigebieden .

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie