De perfecte voorbereiding voor je wintersport

gesponsord op 17 oktober 2022· geen reacties

null

Nu de herfst is begonnen durven we stiekem al een beetje weg te dromen van perfect geprepareerde pistes. De beste voorbereiding voor je wintersportvakantie is regelmatig oefenen in échte sneeuw. Maar heb jij je ook al voorbereid op de lekkere gerechten die je kan gaan eten? En heb jij dé perfecte apres ski outfit al klaar liggen? Met de tips van SnowWorld bereidt jij je ook voor op jouw wintersportactiviteiten buiten de piste.

null

De lekkerste wintersportgerechten

Tijdens het skiën of snowboarden verbrand je veel calorieën. Deze moeten natuurlijk tijdens de lunch of het diner aangevuld worden. Gelukkig is er genoeg keuze in de wintersportgebieden. We kennen allemaal wel de Apfelstrudel, Schnitzel en Currywurst. Maar heb jij de käsespätzle, Alpenmacaroni of Raclette al eens geprobeerd? SnowWorld heeft haar favoriete gerechten hier voor jou op een rij gezet. Loopt het water je al in de mond?

null

Après-ski

Alvast even komen voorproeven kan natuurlijk ook! Zo kun je in het fonduerestaurant van de verschillende vestigingen van SnowWorld genieten van een heerlijke kaas-, vlees- of visfondue. Genieten van een lekkere Apfelstrudel of je machtig maken aan de Schnitzels? Dat kan in de pisterestaurants. Sluit je dag af met een voorproefje op de Après ski! Dit doe je bij de Bierstube van de verschillende vestigingen of in de Almhütte van SnowWorld Landgraaf. Een echt skihut met bar, midden op de piste! Één ding is zeker. Wil jij alvast in de stemming komen met je wintersportgezelschap? Dan ben je bij SnowWorld op de juiste plek!

null

De ultieme wintersport inpaklijst

Heb jij je wintersport voor komend jaar al geboekt? Dan kan de voorpret beginnen. Maar het is belangrijk om goed voorbereid te zijn. Elk jaar worden er wel spullen vergeten. Daarom heeft SnowWorld dé ultieme wintersport inpaklijst opgesteld. Hierin staat alles wat jij in je koffer mee moet nemen, maar ook waar je aan moet denken als je met de auto op pad gaat. Ook aan de benodigdheden heeft SnowWorld gedacht en de echte wintersport spotify lijst voor tijdens de rit mag natuurlijk niet ontbreken.

Als je met deze tips en deze gerechten nog niet uit kijkt naar de wintersport, dan weten wij het ook niet meer. Toch nog even de piste op voor je vertrekt? Neem dan een skipas of cursus bij SnowWorld. Met verschillende vestigingen door heel Nederland is er altijd een piste bij jou in de buurt!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie