Ski's van HEAD ter waarde van € 799,99! Winnaar bekend!

gesponsord op 17 december 2020

null

Winnaar bekend De winnaar van deze fantastische prijs is Rolf Kruit. Gefeliciteerd met je prijs! Wij nemen contact met je op.

Ben jij op zoek naar ultieme carve machines? Dan zijn deze ski’s iets voor jou! HEAD heeft namelijk met de Supershapes-collectie ski’s ontwikkelt met EMC. Dit is werelds enige elektronische ski dempings systeem om alle negatieve vibraties te reduceren en een soepele ski-ervaring te geven. En we hebben goed nieuws; jij kunt deze spiksplinternieuwe ski’s namelijk winnen! Maar eerst nog wat meer informatie over wat deze ski nou zo bijzonder maakt:

Moeiteloze kracht

Supershape heeft een constructie met een grotere houten kern. Gecombineerd met lichtgewicht delen van Graphene, is het mogelijk om een dikker en brede aluminium sheet te gebruiken, over de gehele ski. Dit zorgt voor een reactieve en krachtige rit.

Balans

Met Graphene gepositioneerd in het midden van de ski, is het mogelijk om de dikte van het midden van de ski te reduceren en meer materiaal te verplaatsen naar de punt en het einde van de ski. Hierdoor krijgt de ski een meer harmonieuze flex distributie, makkelijkere hanteerbaarheid en sneller te schakelen.

Controle

Dankzij een dikkere punt en achterkant van de ski is het mogelijk om specifieke geometriën de ontwikkelen voor vijf verschillende shovels om maximaal contact met het terrein te krijgen, meer contact betekent meer controle. Combineer dit met de EMC technologie en je hebt een stabiele rit die je kunt vertrouwen.

Win win win!

Wil jij deze carve machine winnen? Stuur dan voor 1 februari 2021 een mail naar prijsvraag@wintersport.nl. De ski’s worden verloot onder onze nieuwsbriefabonnees. Nog niet ingeschreven voor onze wekelijkse nieuwsbrief? Doe dat dan snel en wie weet carve jij hierop de hele berg af!

Prijs naar keuze:

De winnaar mag kiezen uit één van deze type ski’s. Gewenste lengte kan ook worden aangegeven.

  1. Supershape E-Magnum t.w.v. €799,99.
  2. Supershape E-Original t.w.v. €799,99.
Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.