Ben jij de snelste skileraar? Bewijs jezelf dan op de Double Dutch Skilerarenrace!

gesponsord op 18 januari 2023· geen reacties

null

Vind jij jezelf de snelste onder de skileraren? Kom dan op zaterdag 28 januari naar Kitzbühel, waar je samen met je Nederlandse collega’s kunt strijden om de eervolle titel ‘Nederlands snelste skileraar’!

28 januari 2023: de Double Dutch Skilerarenrace

Een week na de spectaculairste skirace ter wereld, de Hahnenkammrennen in Kitzbühel, organiseert Double Dutch Bergwerk in samenwerking met Snowlife de eerste editie van de Double Dutch Skilerarenrace. Op het laatste gedeelte van de wereldberoemde Streif strijden alle Nederlandse skileraren om de grote eer om zich- of haarzelf ‘Nederlands snelste skileraar’ te mogen noemen.

Naast snelheid ook gezelligheid!

De Double Dutch Skilerarenrace is ook een geweldige kans om al je vrienden en collega’s van andere skischolen te ontmoeten en samen te skiën in dit legendarische gebied. Na de race is er op 28 januari tijd om vrij te skiën met je vrienden en collega’s. Daarnaast wordt om 13:30 een Hüttenrally georganiseerd. Via diverse berghutten ski je naar beneden tot aan het Zielhaus RedBull (waar de Hahnenkammrace eindigt). Vanaf 16.00 gaat hier het Skilerarenfeest op z’n Nederlands los!

Ben of ken jij de snelste?

Of ben of ken je iemand die zich graag zo voordoet? Kijk dan voor meer informatie op de website van Double Dutch en schrijf je snel in!

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie