In de tweede Snow Show van dit seizoen gaan we vroeg in het seizoen op pad en besluiten tijdens de herfstvakantie richting de gletsjer van Kaprun te gaan.

Ski… en golf!

De gletsjer van Kaprun is in oktober een uitstekende keuze. De condities op de ‘Kitz’ zijn vaak al erg goed en we mengen ons dan ook tussen de skileraren die opgeleid worden en de westrijdteams die aan het trainen zijn. We gaan echter niet alleen naar Kaprun om te skiën. Sietse en Niki van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en Golf.nl zijn bij ons ingestapt en dus is dit een Snow Show geworden waarin we de pistes op een gegeven moment verruilen voor de green! Op de golfbaan van Zell am See komen Arjen en ik erachter dat golfen heel leuk is om te doen, maar dat een paar lessen geen overbodige luxe zijn. We slaan ons er letterlijk en figuurlijk doorheen, maar terug in Nederland gaan we zeker nog wat lessen nemen.

Golfstart met korting

Ben je na het zien van de Snow Show ook nieuwsgierig geworden en wil je leren golfen? Check dan Golfstart! Voor slechts € 99,00 krijg je zes lessen en kun je van start met deze sport en is het dus ook mogelijk om deze schitterende baan in Zell am See aan te doen! En speciaal voor jullie kunnen we Golfstart ook nog eens met korting aanbieden, want met de actiecode WINTERSPORT10 krijg je € 10,00 korting en betaal je dus slechts € 89,00! Deze code is geldig tot en met 1 december 2022.

Golfstart winnen?

Naast de korting mogen we ook vijf keer Golfstart weggeven. Wil jij kans maken op de eerste zes lessen golf? Stuur dan een mailtje naar redactie@wintersport.nl met een motivatie waarom uitgerekend jij deze leuke prijs zou moeten winnen!

Kun je geen genoeg krijgen van de Snow Shows, check dan hier alle afleveringen of abonneer je op ons Youtube kanaal en mis er nooit meer een! Zoals aangegeven in de video, worden de volgende Snow Shows héél bijzonder!

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.

Kom net terug van de golfbaan maar sta toch liever op de ski’s moet ik zeggen😎

Super filmpje!
Leuke combinatie.

Het is o zo hard genieten.

Hij is weer fijn!

Even a bad day skiing is better then a good day at work
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie