Ischgl: de allerbeste manier om het skiseizoen te starten!

gesponsord op 21 november 2022· geen reacties

Zin in winter? Zin in plezier? Zin in goede sneeuw? Kom dan op 24 november naar Ischgl
Zin in winter? Zin in plezier? Zin in goede sneeuw? Kom dan op 24 november naar Ischgl

Zin in winter? Zin in plezier? Zin in goede sneeuw? Kom dan op 24 november naar de winteropening in Ischgl. Tijdens het nu al legendarische openingsconcert zal Sean Paul ervoor zorgen dat je niet stil kunt blijven staan, omgeven door een prachtig berglandschap. En, laten we niet vergeten, je kunt dan al heerlijk skiën!

Sean Paul live in Ischgl op 26 november 2022!

Het Top of the Mountain openingsconcert is een jaarlijks hoogtepunt in Ischgl. Wintersporters vieren het begin van het skiseizoen met heerlijke muziek en een unieke sfeer met de prachtige Tiroolse bergen als achtergrond. Dit jaar verzorgt Sean Paul het openingsconcert en zal met hits als “Get busy”, “Temperature” en “She doesn’t mind” het publiek zeker weten in beweging krijgen…

Opening Ischgl op 24 november

Kun je niet wachten? Wil je vóór het openingsconcert al skiën? Geen probleem. Op 24 november opent Ischgl de liftpoortjes en, zoals elk jaar, zullen de hoog gelegen pistes er weer geweldig bij liggen.

Top of the Mountain Openingsconcert - de feiten

  • Wanneer: 26 november 2022
  • Waar: Silvrettabahn dalstation
  • Aanvang concert: 18:00 uur
  • Tickets: De toegang tot het concert is inbegrepen in de dagskipas (€80 voor volwassenen, €50 voor kinderen).
  • Let op: dagskipassen/concertkaarten zijn vanaf 24 november verkrijgbaar bij de kabelbaankassa’s in Ischgl. Skipassen en concertkaarten kunnen niet afzonderlijk worden gekocht.

Ischgl: sneeuwzeker van november tot mei

Ischgl hoort zeker bij de meest sneeuwzekere gebieden van de Alpen: je kunt hier skiën van november tot mei. Een groot deel van het gebied ligt boven de 2000 meter, je vindt pistes op alle oriëntaties en hoogtes en de pistes worden perfect geprepareerd. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat hier bijna zeven maanden per jaar geweldig kunt skiën en boarden. En dat de gehele dag!
Ischgl in (indrukwekkende) cijfers:

  • 239 kilometer perfect geprepareerde pistes
  • 515 ha pistes
  • 45 ultramoderne kabelbanen en liften met een transportcapaciteit van 94.000 personen per uur
  • Gegarandeerde sneeuw van november tot begin mei, dankzij de hoge ligging van het skigebied van bijna 3.000 meter boven de zeespiegel
  • 1.100(!) sneeuwkanonnen
  • Afdalingen tot 11 kilometer lang
  • Funslopes, snowparks en meer - voor veel afwisseling

Ischgl voor iedereen!
Ischgl voor iedereen!

Ischgl voor iedereen!

In de winter verandert Ischgl, gelegen in het mooie Paznaundal, in het lifestyle-metropool van de Alpen. Dit gebied is er voor alle wintersporters. Van kilometervreters tot cruisers, van families met jonge kinderen tot doorgewinterde freeriders: dit gebied heeft echt iedereen voldoende te bieden. Met een speciale vermelding voor de sportieve skiër: er zijn maar weinig gebieden in de Alpen waar je zoveel mooie en uitdagende pistes vindt! Hier kun je, als je wilt, je bovenbenen goed laten branden.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie