Maak kennis met Skimium skiverhuur

gesponsord op 21 december 2023· geen reacties

null

Skimium, opgericht in 2006 door Decathlon, werd al snel een begrip in Frankrijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in de (online) verhuur van ski-uitrusting en accessoires. Skimium wil skiverhuur toegankelijk maken voor een breed publiek, met hoogwaardig materiaal tegen voordelige prijzen. Momenteel heeft Skimium meer dan 350 sportwinkels in ruim 250 Franse en internationale skigebieden, waaronder Italië, Zwitserland, Andorra, Spanje en Oostenrijk. Dagelijks staan de teams in de winkels klaar om je te verwelkomen, te adviseren en uit te rusten met de beste materialen op de markt.

null

Het hoofddoel van Skimium

Het vereenvoudigen van de huur van ski-uitrusting, zodat je optimaal geniete van de prachtige skipistes in je favoriete skigebied. De winkels die samenwerken met Skimium zijn onafhankelijke skizaken die zich bevinden in het hart van skigebieden. Bij deze erkende, lokale experts op het gebied van wintersport vindt je een uitgebreid assortiment hoogwaardige uitrusting en een ruime keuze aan kleding en technische accessoires. Daarnaast bieden ze een professionele werkplaats. Je wordt verwelkomd en geadviseerd door gepassioneerde professionals met kennis van zaken.

Extra korting op je skihuur! Met de Decathlon klantenpas krijg je 5% extra korting!

Kernwaarde: service

De kernwaarde van Skimium is perfecte service. Toewijding aan klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Bij Skimium ben je verzekerd van het best passende materiaal. Skimium staat voor gemak, gemoedsrust en voordelige prijzen bij online reserveringen (kortingen van 10% tot 50% op de winkelprijzen). Maar Skimium biedt meer dan dat:

  • Een uitgebreide selectie materialen om te voldoen aan diverse sporten, niveau’s en wensen.
  • Online keuzehulp, zodat je het meest geschikte materiaal kiest op basis van jouw doel, niveau en voorkeuren.
  • Plezier op de piste met vrienden en familie, met een minimale korting van 5% bij het reserveren van vier pakketten online en 10% bij het reserveren van tien pakketten.
  • Professioneel advies om je te helpen ten volle te genieten van hun uitrusting.
  • Toewijding aan veiligheid, met online advies.
  • Direct en persoonlijk contact met de verhuurder.
  • Zekerheid van kwaliteit.

null

Strenge kwaliteitsnormen

Alle winkels die samenwerken met Skimium verbinden zich aan strenge kwaliteitsnormen. Zo ben je verzekerd van hoogwaardig materiaal van toonaangevende merken. Het materiaal wordt gecontroleerd en veilig afgesteld door ter zake kundig personeel. Zo word je geholpen door experts die ervoor zorgen dat jij met het perfecte materiaal de pistes op gaat. Ben je niet tevreden of veranderen de omstandigheden? Dan kun je het materiaal altijd omruilen.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie