Innsbruck: waar een veelzijdige wintersportvakantie een geheel nieuwe dimensie krijgt

gesponsord op 22 november 2023· geen reacties

Beeld: © Innsbruck Tourismus / Tommy Bause
Beeld: © Innsbruck Tourismus / Tommy Bause

In Innsbruck, in het hart van de Oostenrijkse Alpen, komen majestueuze bergen komen met een bruisende stadsatmosfeer. Deze betoverende stad, omgeven door adembenemende bergtoppen, biedt niet alleen een unieke ski-ervaring, maar ook een rijke cultuur, historische charme en natuurlijk stadse levendigheid. Ontdek met ons de perfecte combinatie van winterse avonturen op de pistes en het op pad gaan door sfeervolle straten, in een skigebied waar ‘veelzijdigheid’ een geheel nieuwe dimensie krijgt!

Beeld: © Innsbruck Tourismus / Tommy Bause
Beeld: © Innsbruck Tourismus / Tommy Bause

De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck: het beste van twee werelden

De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck is uniek in de wereld en biedt een alles-in-één ticket voor skiën, snowboarden, rodelen, zwemmen, cultuur, winkelen, en sightseeing. Verken 13 skigebieden rondom Innsbruck en het Stubaital met in totaal 296 kilometer aan pistes en 111 kabelbanen. Bovendien hebt u toegang tot twee zwembaden en 23 recreatieve aanbieders in de regio Innsbruck met slechts één Tiroolse skipas, wat ideaal is voor een perfecte wintervakantie met zowel sneeuwrijke pistepret als levendige stadsflair.

Beeld: © Innsbruck Tourismus / Tommy Bause
Beeld: © Innsbruck Tourismus / Tommy Bause

Dit is Innsbruck het skigebied: extreem veelzijdig

De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck opent de deuren naar maar liefst dertien diverse skigebieden, variërend van ontspannen sneeuwbeleving tot uitdagende freeride-afdalingen. Of je nu kiest voor de Nordkette, de Olympische pistes op de Patscherkofel en Axamer Lizum, gezinsvriendelijk skiplezier op de Muttereralm of Rangger Köpfl in Oberperfuss, of het hoogste winter- en pistenplezier in het skigebied Kühtai, er is voor elk niveau en elke voorkeur wat wils. De SKI plus CITY Pass omvat ook andere nabijgelegen skigebieden en liften zoals Glungezer, Schlick 2000, Stubaier gletsjer, Elfer- en Serlesbanen, Bergeralm en Hochoetz naast Kühtai. Kleine pistes en kinderliften, waaronder Kinderland Rinn, Kinderland Grünberglift en Sonnenberglift in Gries, bieden speelse sneeuwpret voor beginners.

Beeld: © Innsbruck Tourismus / Eye5 - Jonas Schwarzwälder
Beeld: © Innsbruck Tourismus / Eye5 - Jonas Schwarzwälder

Dit is Innsbruck als bestemming voor je winterse stedentrip

Met deze zelfde pas krijg je ook toegang tot 23 vrijetijdsbesteding in de stad. Je vult je dag naar eigen wens in te vullen, bijvoorbeeld met een ochtend op de skipiste, een museumbezoek in de middag en een gezellige afsluiting op de Kerstmarkt met glühwein. Even een dag helemaal geen zin in de lange latten? Dan zijn er mogelijkheden zoals ontspannen winkelen in één van de vele winkelstraten, een bezoek aan het klokkenmuseum Grassmayr, of het verkennen van de keizerlijke hofburg in de voetsporen van Keizerin Sissi en de rest van de Habsburgers. De SKI plus CITY Pass Stubai Innsbruck biedt een breed scala aan activiteiten, inclusief een stadsrondleiding. Een handige service is de Hop on - Hopoff Sightseer bus Innsbruck, die fungeert als een ideale shuttle tussen bezienswaardigheden en je wandelingen tot een minimum beperkt. Handig als het slecht weer is! Deze bus brengt je langs hoogtepunten zoals slot Ambras, de Bergisel skischans en de schilderachtige huizenrij aan de Inn. Liever met de gewone bus? Dat kan ook. Met deze pas heb je ook gratis toegang tot geselecteerde lijnen van het Innsbruckse openbaar vervoer.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie