Hoe houd je jouw wintersportgear in topvorm?

gesponsord op 23 januari 2023· geen reacties

null

Wil jij optimaal presteren én gaan voor maximale veiligheid op de piste? Voor meer sneeuwplezier en een langere levensduur van je materiaal? Dan is het belangrijk om je uitrusting goed af te stellen en te onderhouden. Bij Jumbo Wintersport kun je terecht voor verschillende services en onderhoud van jouw wintersportmaterialen, zoals een gratis bootfitting door erkende wintersportspecialisten én voor een professionele slijp- en waxservice. Maar je vindt er ook een breed assortiment aan onderhoudsartikelen om zelf je ski’s of snowboard te onderhouden.

Bootfitting met 3D-scan

Bij Jumbo Wintersport beschikken ze over de nieuwste technieken om jouw ski- of snowboardschoenen tot op de millimeter aan te laten sluiten bij jouw lichaam, wensen en behoeften. Met een 3D-scan meten de wintersportspecialisten van Jumbo Wintersport jouw voeten op en matchen ze het juiste type skischoenen digitaal aan jouw voet. Ze herkennen eventuele probleemzones met de Hot Zone-machine, waarna ze ze aan kunnen passen. Op de aankoop van ski’s of snowsboards zit ook een 60 dagen tevredenheidsgarantie, zodat je zeker weet dat je met de juiste schoenen op wintersport gaat.

Slijp- en waxservice

Het is belangrijk om je ski’s of snowboard minimaal één keer per seizoen te (laten) onderhouden. Een goed onderhouden ski of snowboard zorgt voor meer grip op de piste én laat je materiaal langer meegaan. Bij Jumbo Wintersport kun je terecht voor een professionele wax- en slijpservice. Zij bieden verschillende pakketten aan om jouw wintersportmateriaal in topvorm te houden. Daarnaast ontvang je een gratis waxbeurt bij aankoop van een paar ski’s of snowboard!

Ook voor doe-het-zelf ski- en snowboardonderhoud kun je bij Jumbo Wintersport terecht

Naast de onderhoudspakketten bij Jumbo Wintersport, kan je ook zelf aan de slag gaan met hun aanbod aan wax- en schoonmaakartikelen. Van het merk Holmenkol hebben zij een ruim assortiment aan producten om jouw wintersportgear helemaal wintersport klaar te maken.

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie