Drie tips voor een bijzondere wintersportvakantie in het voorjaar in Oberösterreich

gesponsord op 23 januari 2024· geen reacties

null

Als de eerste tekenen van de lente zich aandienen, denken velen dat het skiseizoen ten einde loopt. Maar niets is minder waar, vooral niet in het verrassend dichtbijgelegen Oberösterreich. Hier is lenteskiën een unieke combinatie van zonovergoten dagen, verrassend goede sneeuwcondities én interessante aanbiedingen en activiteiten. In deze blog vind je drie tips om, terwijl de rest van de wereld al aan de lente denkt, het lenteskiën in Oberösterreich nog mooier te maken!

1: Interessante aanbiedingen voor een aantrekkelijke voorjaarswintersportvakantie

Om de lentewintersport nog een beetje aantrekkelijker voor je te maken, zijn er een aantal aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken:

  • Het actief gezinspakket in Dachstein West: Tussen 9 maart en 1 april 2024 skiën kinderen tot 15 jaar gratis (geboren in 2008 en jonger) in de skiregio Dachstein West als ten minste één ouder of grootouder een skipas voor de volle prijs koopt voor dezelfde periode. Geldig bij aankoop van een vijfdaagse skipas.
  • 3+1 ticket in maart op de Hochficht: Vier dagen skiën - drie dagen betalen. In maart is skiën in de zon in het Hochficht skigebied in het Boheemse Woud door deze aanbieding extra aantrekkelijk!

null

2. Bijzondere activiteiten in en rond de skigebieden van Oberösterreich

  • Geniet tijdens Genussgipfeln in Hinterstoder van een unieke combinatie van skiën en gastronomie. Je bent op 16 maart welkom in zes verschillende hutten om tussen het skiën en zonnebaden door te genieten van culinaire versnaperingen, lokale specialiteiten en Oostenrijkse wijnen.
  • De traditionele Nostalgische Skifeest vindt op 23 maart voor de 22e keer plaats in het familieskigebied Feuerkogel in Ebensee am Traunsee. Er is een reuzenslalom met twee afdalingen en na afloop een sfeervolle après-race party

null

3. Kom tot rust in de nieuwste hotels

In Hinterstoder is afgelopen december het TRIFORÊT Alpinresort opgelevert. Gelegen op een hoogte van 1.410 meter, vlakbij het middenstation van het beroemde skigebied Hinterstoder, verrijst dit luxe boetiekresort. Het omvat een hotel en 20 chalets, allemaal ontworpen met een focus op exclusiviteit en duurzaamheid. In het hoofdgebouw bevinden zich 41 luxe appartementen. Het resort biedt het hele jaar door uitgebreide faciliteiten, waaronder een fitnesscentrum, een wellness- en sauna-landschap, en een infinity pool met een adembenemend uitzicht op de skipistes. Daarnaast zijn er een gezellige ontmoetingsruimte, een divers aanbod aan sport- en activiteitenprogramma’s, en uitmuntende gastronomische voorzieningen.

Ook in Hinterstoder is het Natur Resort Dietlgut omgetoverd van een luxueus landhuis uit 1920 tot een prachtig natuurresort op het platteland: met 30 royaal ingerichte appartementen, een half dozijn schuilplaatsen in het bos en heel veel bomen. De nieuwe boshuizen bieden plaats aan maximaal 10 personen, een open haard, een eigen sauna en duurzame energie uit een eigen waterkrachtcentrale.

null

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie