Coronaspreekuur op donderdag 25 februari

MarkVermeulen op 24 februari 2021· geen reacties

Sinds de uitbraak van COVID-19 organiseert de Nederlandse Ski Vereniging op regelmatige basis ‘coronaspreekuren’ om de relevante ontwikkelingen voor wintersportorganisaties te behandelen. Het volgende coronaspreekuur vindt plaats op donderdag 25 februari om 18:00 uur.

Voorlopig is het nog altijd verboden om te sporten in binnenlocaties. Buiten sporten is onder strikte voorwaarden mogelijk. Klik hier voor een overzicht van de huidige maatregelen.

Op donderdag 25 februari behandelen we daarom tijdens het coronaspreekuur de actuele zorgen en vragen van wintersportorganisaties.

Deelnemen coronaspreekuur

Iedereen is van harte welkom om aan het coronaspreekuur deel te nemen. Dit is mogelijk via Google Meet: meet.google.com/yvm-pnty-xnc. Door het klikken op de link word je toegelaten tot het spreekuur. Het is niet nodig aanvullende software te installeren. Een camera, microfoon en goede internetverbinding zijn voldoende.

MarkVermeulen

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.