Gezocht: Single Nederlanders die wonen in winterse landen voor RTL4 programma 'Winter vol liefde'

gesponsord op 24 juli 2023· 2 reacties

null

Televisieproducent Blue Circle (bekend van B&B Vol Liefde) is op zoek naar singles die een eigen bedrijf runnen en/of werkzaam zijn in de toeristische sector en wonen in landen met een winters karakter (denk bijvoorbeeld aan De Alpen, Noorwegen, IJsland, Finland, Zweden, Ierland etc). Dus ben jij, of ken jij, singles met een baan als bijvoorbeeld: hoteleigenaar, manager van een skiwinkel, outdoor activiteitenbegeleider, restaurantmanager of eigenaar van een gezellige après-ski club dan is deze oproep voor jou! In het programma zullen zij vrijgezellen uit Nederland verwelkomen. Wie weet zit daar de liefde van hun leven bij!

Heb jij interesse of heb jij een vraag n.a.v. deze oproep? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met producent Blue Circle via het volgende mailadres: casting@bluecircle.nl. Ook is Blue Circle telefonisch of per WhatsApp te bereiken op: +31(0)6 22 56 95 55.

Ken jij de geschikte kandidaat die Blue Circle wat meer mag vertellen over deze programma’s? Tip ze dan ook gerust. Alvast bedankt voor het meedenken.

Enthousiast en wil jij je direct als deelnemer aanmelden? Ga naar: https://bluecirclecasting.nl/kandidaten/singles-landen-winters-karakter

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Ierland een winters karakter? :-D

Vijftienhonderd is het nieuwe duizend

Ierland een winters karakter? :-D

KrisWeer op 26 jul 2023 10:00

nou…

null

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie