Ongerepte natuur, fantastisch mooie uitzichten, ontstpannen en zelfs nog skiën. In dit eerste deel van onze droomreis naar Zweeds Lapland gaan we van start bij Arctic Bath, gaan we op verkenning in het skigebied Storklinten en gaan we zelfs nog ijsbuggy racen! Wil je zelf ook zo’n fantastische reis ervaren? Check dan de reizen van Nordic!

Wat je kan verwachten in deze video:

  • 0:00 Intro
  • 0:13 Heenreis
  • 1:17 Arctic Bath
  • 3:39 Skigebied Storklinten
  • 8:51 Arjen en het ijsbad
  • 10:55 Boven de poolcirckel
  • 13:00 De Pinetree Lodge
  • 15:10 Langlaufen in de wildernis
  • 16:44 IJsbuggy racen
  • 21:14 De Snowbloops

Kun je geen genoeg krijgen van de Snow Shows, check dan hier alle afleveringen of abonneer je op ons Youtube kanaal en mis er nooit meer een!

Rene
Filmt en edit er het hele seizoen op los, of het nu een Snow Show is, een gebiedsreview of gewoon in Nederland met de podcast.

Plaats een reactie

Wat een heerlijke aflevering om naar te kijken. Ben benieuwd naar deel 2.

Zweeds Lapland begint voor ons steeds meer als backup op de radar te komen voor eind maart. Zweden heeft alleen een 3g plicht voor evenementen met meer dan 1000 personen en om het land in te reizen. Verder ben je gewoon overal welkom zonder doorgeslagen regels.

Opvallend is dat Zweden ondanks dat ze verreweg de meest soepele regels hebben het qua besmettingscijfers en ziekenhuisopnames het opvallende beter doen dan veel landen, ook een stuk beter dan het naastgelegen Finland en Noorwegen.

Aangezien Lapland altijd al op de bucketlist heeft gestaan is dit misschien het ideale moment om te gaan als de agenda het toelaat om een dag of 10 vrij te krijgen.

Born to Ride

@Matthias123 Je geeft hier (weer) verkapt je mening over coronabeleid en politiek. Dat is hier nog meer dan elders off-topic. Graag on-topic blijven.

Buiten dat kan ik Zweden enLapland van harte aanraden!

Click. Click. Peace

@Matthias123 Je geeft hier (weer) verkapt je mening over coronabeleid en politiek. Dat is hier nog meer dan elders off-topic. Graag on-topic blijven.

Buiten dat kan ik Zweden enLapland van harte aanraden!

Rogier op 28 nov 2021 14:53

Gezien steeds meer landen op slot gaan en op die manier onbereikbaar worden voor wintersport lijkt het me voor meer mensen een goed alternatief, zeker wanneer het net als bij ons toch al op de bucketlist staat.

Corona is nu eenmaal een gegeven waar niemand omheen kan en de soepele regels in Zweden is 1 van de redenen dat jullie deze snowshow uberhaupt hebben kunnen maken. Wanneer je gebonden bent aan vakantieperiodes denk ik ook dat Zweden momenteel 1 van de weinig landen is waar je vrij veilig kunt boeken zonder grote angst te hebben om misschien toch te moeten annuleren. De snowshows zijn gemaakt om mensen te informeren en warm te maken voor de omgeving waar de snowshow over gaat. De huidige gang van zaken wat betreft corona in die omgeving lijkt me dan zeer actueel en ontopic. We kunnen wel struisvogel politiek bedrijven en doen alsof corona niet bestaat en je zomaar vrij overal kan gaan wintersporten maar dat is niet realistisch.

Born to Ride

Het benoemen dat je eenvoudig kunt reizen naar Zweden (wat klopt) is wat anders dan (verkapt) je mening geven over coronabeleid.
Het eerste is on-topic, het tweede totaal niet.

Click. Click. Peace

Leuk filmpje vanuit een prachtige omgeving, ben benieuwd naar deel 2!

Wat een heerlijke aflevering opnieuw. Zweeds Lapland staat bij deze op mijn lijstje van bestemmingen voor komende jaren!

Wat een leuke aflevering. Lapland staat al jaren op een verlanglijstje om een keer te doen. Ben erg benieuwd naar het vervolg van jullie reis. Kunnen jullie vertellen welke reis van Nordic jullie maken?

Welke tijd van het jaar is deze reis gemaakt?

Welke tijd van het jaar is deze reis gemaakt?

sboesten op 29 nov 2021 13:47

Midden/eind Maart!

Super leuke aflevering. Heerlijk om te kijken en genieten.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie