3 activiteiten die je óók bij Snowworld kunt ondernemen

gesponsord op 31 januari 2024· geen reacties

null

SnowWorld is het enige skigebied in Nederland en ook nog eens een waar het hele jaar door sneeuw ligt. Maar wist je dat je ook voor een hoop andere outdoor én indoor sportactiviteiten terecht kan bij hen? We zetten een aantal opties voor je op een rijtje, voor als je deze winter (of de rest van het jaar) eens wat anders wil zien dan sneeuw!

1. Ga skydiven zónder uit een vliegtuig te springen bij Indoor Skydive Roosendaal

Bij Indoor Skydive Roosendaal leer je vliegen. Letterlijk. Je krijg de mogelijkheid om te ervaren wat het is om in een vrije val te raken, alleen dan zonder dat je in een nare droom zit of uit een vliegtuig valt. Gelegen in skidorp Rucphen-Breda, op slechts 15 minuten rijden van de pistes van SnowWorld Rucphen-Breda, kun je zweven in een windtunnel met windsnelheden tot 250 km per uur, waardoor je een onvergetelijke ervaring beleeft. Van jong tot oud, iedereen kan genieten van indoor skydiven in deze veilige en gecontroleerde omgeving. Het is ook mogelijk om cursussen te volgen om je ‘wings’ te krijgen en je officieel indoor skydiver te mogen noemen!

null

2. Driften/karten op het ijs bij SnowWorld Rucphen-Breda

Bij IceKart Rucphen-Breda worden jouw kartvaardigheden op de proef gesteld op een circuit van ijs. Om jouw vrienden te snel af te zijn, draait het niet alleen om snelheid, maar vooral om de juiste techniek. In een 300 meter lange hal, aaneengesloten met de piste van SnowWorld Rucphen-Breda, manoeuvreer je 10 minuten lang je ijskart over het gladde oppervlak. Met de juiste drifttechniek kun je concurrenten inhalen en als eerste de finishlijn bereiken. Elke ronde duurt ongeveer 40 tot 50 seconden, waarbij de snelheid wordt bepaald door de beheersing van de drift. De uitdaging is om de snelste ronde van de dag neer te zetten!

null

3. Een ander avontuur op grote hoogte: klim en klauter door de Adventure Valleys van Snowworld Landgraaf en Zoetermeer

Voor de ware avonturiers biedt SnowWorld klimparken in Landgraaf en Zoetermeer. Hier kun je verschillende routes beklimmen, ziplines trotseren, glijden op de rodelbaan (Alpine Coaster) of de hoogte opzoeken aan de klimwand. SnowWorld Landgraaf herbergt zelfs één van Europa’s grootste klimparken, met 25.000m² aan klimplezier, 1000m aan ziplines en twee verschillende klimroutes voor elk niveau! Daarnaast is er bij SnowWorld Zoetermeer een splinternieuw avonturenpark met vier uitdagende klimroutes tot 12 meter hoogte, zes ziplines en diverse groepsactiviteiten zoals boogschieten, vlotten bouwen en Adventure Games.

null

Noot van de redactie

Je hebt zojuist een advertorial gelezen. Dat betekent dat een partner ruimte inkoopt om zijn boodschap over te brengen. De redactie heeft hier geen invloed op. Dat betekent niet dat een advertorial geen interessante informatie bevat, maar houd wel in je achterhoofd dat het eigenlijk een advertentie is. Daar ontvangen we dan ook een bedrag voor. » Lees meer

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie