In het dal regende het, maar bovenop de berg daar viel de sneeuw. De condities zijn eigenlijk gewoon prima in het skigebied van Sankt Anton. De verse sneeuw en de vele wintersporters op verschillende pistes zorgde echter wel voor buckels her en der. 's Ochtends was het lekker knallen door de poeder, 's middags zocht ik de pistes op. Al met al ziet het er goed uit!

Martin
woont en werkt ‘s winters in Oostenrijk, in St Anton am Arlberg. Vanuit daar houdt hij ons op de hoogte van de sneeuwcondities aldaar.

Plaats een reactie

Ziet er prima uit, wij willen er misschien heen in de voorjaarsvakantie.

Martin,

Wij gaan volgende week zelf naar St Anton, heb je geen goede locaties daar voor ons om op een redelijk veilige manier de poeder op te zoeken? Onder de Rendl baan weet ik al een goede locatie.

Op 50 sec. van het filmpje ziet het eronder de lift ook wel goed uit! Op welk liftje zaten jullie daar?

Alvast bedankt, ski ze !!!

wat een drukte??? ik moet nog 5 dagen geduld hebben…

gang is alles, remmen voor homo's...

@sven tja als iedereen perse de zelfde piste al wil skieen dan krijg je dat, de drukte valt verder erg mee, komende week word waarschijnlijk nog iets rustiger.

@sven tja als iedereen perse de zelfde piste al wil skieen dan krijg je dat, de drukte valt verder erg mee, komende week word waarschijnlijk nog iets rustiger.

Wat een heerlijke poeder beelden Martin! Maar mijn god, wat een drukte op de piste zeg. Snap niet dat sommige mensen niet gewoon een lift naar beneden nemen. Dat is toch geen schande?

Jawel, liften naar beneden nemen is echt een schande. Is zoals met 2 mannen in een tweepersoonscabrio zitten, mannelijke niet-courreurs die toch hun benen scheren of venten met handtassen. ‘Mannen’ die zoiets doen zijn een schande voor ons geslacht :D

@ Robin

Of gewoon zoals Carl Hoefkens eigenlijk :p

  • edit door admin -

Laten we het even netjes houden.

ehh, waarom neemt iedereen de kandahar piste? ligt die blauwe 4 weer dicht door een lawine?

Leuk verslag en wat een hoop volk zeg.

RoCo

@gast609 ja die middag besloot de lawine commisie dat het openhouden van de piste nr vier te gevaarlijk is. gisteren was ie gewoon weer open.

Viele Wege fuhren zu Gott Einer geht uber Die Berge

Heej Martin, gast609 ben ik. Piste 4 was vorig jaar toen ik er was de hele week dicht door een lawine die er overheen geschoven was. Gebeurt dat vaak daar? Moest vorig jaar een bange beginner de kandahar afloodsen omdat ie niet meer via blauw naar beneden kon en voorbij de lift was geskied. Heeft me 1,5 uur van de mooiste skiedag gekost toen. Die vlieguren ga ik over 2 weken weer inhalen! Leuk je verslagen te lezen over mijn favoriete gebied! keep them comming!

@C.Arlberg
Ja kan voorkomen, vorig jaar was inderdaad extreem tot nu toe is steissbachtal slechts af en toe gesloten geweest.

Viele Wege fuhren zu Gott Einer geht uber Die Berge
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie