De winter moet nog echt losbarsten in Oostenrijk, maar toch krijgen een aantal skigebieden het voor elkaar om veel pistes te openen. De afdalingen zijn vaak verrassend goed en het tot in het dal ligt nu ook een wit laagje poeder. Zo ook St. Johann in Tirol, waar het grootste gedeelte van de pistes al open is. Deze snowreport video is afgelopen weekend opgenomen. Meer informatie is te vinden op de website van het toerismeverband St. Johann in Tirol - Oberndorf - Kirchdorf - Erpfendorf op kitzbueheler-alpen.com, hier vind je meer informatie over de actuele sneeuwcondities en het actuele skiweer.

Aanbieding

De VVV van St. Johann in Tirol - Oberndorf - Kirchdorf - Erpfendorf heeft een geweldige Winter PLUS Actie! vanaf €179,- per persoon.

  • 3 overnachtingen inclusief ontbijt
  • 2 daagse skipas
  • tot 23 december 2016, van 8 tot 29 januari 2017 of van 11 maart tot 2 april 2017
  • vanaf 179,- Euro / persoon
  • vanaf 399,- Euro / gezin (11 maart tot 2 april 2017)

null

De Kitzbüheler Alpen beslaan vier vakantiegebieden: Brixental, St. Johann in Tirol, Hohe Salve en PillerseeTal. De in het totaal 20 oorden rondom Kitzbühel, waaronder bekende plaatsen als Kirchberg, Hopfgarten, St. Johann in Tirol en Fieberbrunn, zijn typerend voor bewaarde Tiroolse charme. Een sterk punt van deze bestemming is het omvangrijke aanbod voor families, wandelaars, outdoor- en sportliefhebbers. De Kitzbüheler Alpen skigebieden behoren tot de beste en modernste van de wereld. Niet voor niets luidt het credo dan ook ´einfach bärig´ (= gewoon cool)!

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.