‘Bodeboarder’ had dit filmpje op ons forum geplaatst. En ik vind een filmpje als deze waarin de (enigszins Amerikaans getinte) geschiedenis van het boarden uit de doeken wordt gedaan wel zo interessant om het ook op het weblog te plaatsen. Want soms lijkt snowboarden in de wintersportmedia een beetje het ondergeschoven kindje te zijn. Niets is natuurlijk minder waar. Maar wat meer aandacht voor boarders kan geen kwaad. Dus vandaar deze snowboard docu ook in het weblog, ik zou zeggen ga er voor zitten. Een documentaire die je niet koud zal laten.

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Het is echt de moeite waard om er even voor te gaan zitten, vooral de gebeurtenissen rondom Craig Kelly zorgen toch wel voor een kippenvel moment.

kijk eens op weeweeweepuntboerteunpuntcom :)

@Bobdeboarder nog bedankt voor het plaatsen! En inderdaad kippenvel moment.

Click. Click. Peace

Net iets te lang om helemaal of te kijken voor mij…

ik ben echt totaal geen snowboarder maar wat een super documentaire zeg ,heb hem helemaal gezien ,tis echt " ik kan niet stoppen met kijken film" super gewoon

he-ho lets go

Ik woon in Landgraaf vlakbij snowworld, en er ligt hier nu zo’n 15 cm natuursneeuw… Na het zien van deze docu ben ik de berg waar snowworld op ligt omhoog gelopen en naar onder geboard!

Ik woon in Landgraaf vlakbij snowworld, en er ligt hier nu zo’n 15 cm natuursneeuw… Na het zien van deze docu ben ik de berg waar snowworld op ligt omhoog gelopen en naar onder geboard!

Bedankt voor het plaatsen van deze geweldige film!! mooi om te zien hoe het allemaal is begonnen. Toch jammer dat we geen ´backcountry´ in de buurt hebben als je dit zit. Maar goed over ruim 2 weken mag ik ook weer eens trucjes oefenen in de sneeuw:D

ja idd lang maar zeker de moeite waart! snowboarden rules!!!

Wie had gedacht dat een beetje glijden zo leuk kon zijn?

Voor de liefhebbers van boarder films: the art of flight. Mooie film met de beste boarders op deze planeet waaronder travis Rice. Die mannen gaan overal waar nog nooit iemand de sneeuw geskied of geboard heeft. Echte aanrader!!

liever 2 weken in de sneeuw dan 1 in de zon!!

Wat een fantastische film!!

De 1e Gopro op 25:45, het prototype ‘franglais’ gesproken door Regis Roland, 90’ hero Terje Haakonson, het weer op het board staan van Kevin Pearce…geweldig!

“Rip it up dude”

top film. krijg een beetje de kriebels toen ik eraan dacht dat ook ik in 96 al na 1 dag skien mijn skies inruilde voor een board. Als voormalig skater en (wind) surfer is het sindsdien een groot feest. loving it, en ja … way of life en door snowboarden beleef ik de wereld anders. beter! De statement; ‘een berg is een golf die er altijd is’ zegt eigenlijk alles.

Wow! Wat een super goed verhaal! Een echte must have seen voor elke wintersporter! 90minuten lang 100% de moeite waard om te kijken!

Ski: 25 jaar -|- Snowboard: 6 jaar -|- Respect the Mountains
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie