Hebben jullie ook al zoveel zin?

Rogier op 26 juli 2013· 37 reacties

null
Kijken jullie hier ook al zo naar uit?

De mussen vallen hier in Frankrijk van het dak. Het is warm, erg warm. Maar hoog in de bergen is het nog duidelijk te zien: de sneeuw! Wij hadden afgelopen winter zoveel sneeuw dat deze nog lang niet weggesmolten is. En in de warmte van nu kijk alweer uit naar komende winter. Want wat heb ik weer een zin om door de sneeuw te mogen skiën. Ik kan niet wachten totdat de temperaturen weer omlaag gaan en de eerste sneeuw zal gaan vallen.

Andere sporten
Het is niet zo dat ik me nu verveel hoor, verre van dat. Er zijn genoeg andere gave sporten in de bergen te doen. Dagelijks ben ik nog steeds al sportend in de bergen te vinden. De ene dag op mijn race-fiets, dan weer al rotsklimmend of weer hoog in de bergen. Er zijn genoeg sporten in de bergen die ik heel erg graag doe, maar de magie van de sneeuw die is toch wel heel bijzonder.

null
Genoeg andere mooi sporten in de zomer

Uitkijken
Kijken jullie al uit naar de winter? Zijn jullie al bezig met de wintersportvakantie? Of gaat het bij jullie pas echt spelen als de zomer achter ons ligt?

Rogier
woont in de Franse Alpen. Als er maar een beetje sneeuw ligt, is hij buiten te vinden, om ons daarna bij te praten.

Plaats een reactie

Echt, ik kan niét wachten!!!

It's all about the turns duuuuuude!

Al in april begint het bij mij weer echt te kriebelen. Begin juli boek ik de volgende vakantie (serfausm, 1 week Darrehof, vaf 11 januari) (kan nu nog buiten de schoolvakanties gaan dus zit nog niet vast aan de echt drukke periodes) en vanaf begin augustus ga ik zelfs al de weerkaarten in de gaten houden en natuurlijk deze site blijven bezoeken.

@Geert5 In April is nog prima te skiën hoor, dan hoeft het nog niet te kriebelen, ideetje voor volgend jaar?

Click. Click. Peace

En zelfs in mei!
https://www.wintersport.nl/weblog/bericht/3478/Live-Ski%C3%A…
Of in juli:
https://www.wintersport.nl/weblog/bericht/3509/Verbier-opent…
Ik heb ook voor december alweer een tripje geplant! :-)

It's all about the turns duuuuuude!

Gepland met een d natuurlijk.

It's all about the turns duuuuuude!

Gepland met een d natuurlijk.

It's all about the turns duuuuuude!

Ik kan niet meer wachten! Helaas ben ik de enige hier thuis die al naar volgend jaar uit wil kijken naar volgend seizoen :(
Maar ja, we zullen zien… :D

#ProudToBePartOfLesWintersportérs

Net terug uit Kaprun, maar mag in november pas weer terug… #duurtlang

hahaha check @thijsmeeusen

Certified ski-boy, glijbewijs

Mijn zomervakantie moet nog beginnen maar de eerste skitrip in december ligt al vast! Dit jaar voor de eerste keer naar Obertauern.

Hou op schei uit!! Ik vind dit weer prima hoor, met een badje aan de voeten en een koude goudgele rakker in de hand, maar doe mij de winter maar… <3

@Jorian wat bedoel je precies :)

#ProudToBePartOfLesWintersportérs

In november en december al een week vrij gepland haha :-). Was gisteren nog druk bezig met de orientatie voor een paar nieuwe slalom skietjes. Als het zo warm is als nu, ben ik alweer helemaal klaar met de zomer en ga ik me verheugen op de winter!

Ik kan ook niet wachten op de winter :) de eerste ski trip in december is al gepland. Ook met dit warme weer (of juist dan) sta ik minimaal 1x per week op de ski’s.

Een dag niet geskied is een dag niet geleefd

Ik ga nog op zomervakantie maar ik zelf ben eigenlijk alleen maar bezig met de wintervakantie. Helaas moet ik daar nog 200 dagen op wachten. Om het wachten te verzachten en om te ontsnappen aan de hitte ga ik 1 á 2 keer per week naar de koelcel om te skiën of te snowboarden. Behalve dat het er lekker koel is, is het ook super rustig. Van de week had ik de baan zelfs tijdelijk voor mezelf alleen. maar ja niets ka tippen aan de echte bergen!

ka… is kan!

mijn skitrip is ook alvast geboekt! Al duurt het nog wel even, pas de 1ste week van februari staat hij gepland. Opnieuw naar Val Thorens dit jaar ofjah volgend jaar ;)

Sinds een week of twee begin ik mij alweer volop te verheugen op het snowboarden! Zeker nu ik weet dat ik een gopro voor men verjaardag zal krijgen kan ik niet wachten om die te gaan testen op en langs de pistes!

Kom maar op met die sneeuw =)

Als ik zo de foto’s en video’s weer bekijk dan heb ik er ook wel weer extreem veel zin in. Maar eerst de komende weken nog hard trainen op de racefiets, in december begint het winterfeest weer.

Ik heb te veel zin in de winter, nauwelijks vrije dagen opgenomen in de zomer dus vrije dagen voor de winter genoeg :)
Eerst in september naar hintertux en dan volgende week ff brainstormen met vrienden waar we in januari heen gaan. Geweldig die voorpret !!

Ik heb te veel zin in de winter, nauwelijks vrije dagen opgenomen in de zomer dus vrije dagen voor de winter genoeg :)
Eerst in september naar hintertux en dan volgende week ff brainstormen met vrienden waar we in januari heen gaan. Geweldig die voorpret !!

gepland, geboekt, … en nu afwachten :)

Ben ook alweer aan het kijken waar we volgend jaar heen gaan. Wil wel een keer naar Serfaus. Als er iemand nog een tip heeft qua pension/appartement voor een groepje van 8 dan hoor ik het graag.

Heb de familie week al geplanned afgelopen april ;-) nu nog even kijken of we januarie ook wat gaan doen, zal wel ;-)

Vorig jaar vanaf mijn zomervakantie adres in Italie melding gemaakt van de eerste sneeuwval aan de familie thuis. Heerlijk 30 graden in Italie en ik denk aan sneeuw. Met een beetje mazzel zie ik wel sneeuw op de heen en terug weg door de alpen ;-)

Kan niet wachten? Hoezo…? hahahahaha

Seriously snow addicted family!

Vanaf september hoef ik maar naar een hagelwit A4 vel te kijken om aan wintersport te denken … Zal aan de naam liggen denk ik :-)

Gr. Rogier

Ik zeg maar zo; De zomer is een best leuke tussenperiode van de ene winter naar de andere :)

Member of global cooling initiative

Hier waren de toppen vandaag vanaf 2800 meter een beetje wit… ;-) Morgen wordt het wel weer 30° waarschijnlijk…

Click. Click. Peace

@ Snowfever;
Wij gaan al zo’n 12 jaar naar Serfaus.
Als appartement kan ik u zeker Alpenrose aanbevelen.
Ideale ligging (100m van de lift), super vriendelijke mensen en bediening, en zeer goed qua prijs.
Er zijn er nog enkele hoor die aan te bevelen zijn maar in Alpenrose verblijven wij nu de laatste jaren en zijn er zo tevreden dat we steeds terugkeren.

Groeten, Kurt

Ik heb er ook ontzettend veel zin in…
Herinner me nog dat ik vorig jaar 's ochtends voor ik naar school ging de webcams van Feratel afspeurde en dat het serieus begon te kriebelen als ik in, pakweg, Biberwier ofzo de eerste sneeuwvlokken zag vallen. Ik ben nu de webcams ook al in het oog aan het houden maar een eerste sneeuwbui laat nog op zich wachten :(…

Die laatste lift halen...

De gletsjer boven Hintertux zal het ook moeilijk gaan krijgen met die hitte :(
Goh nog een goede 1,5 maand en de eerste sneeuwbuien arriveren
:)

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie