Gerlos is een langgerekt dorp in Tirol en is populair bij veel Nederlandse wintersporters. Wanneer je op vakantie gaat naar Gerlos ga je niet alleen om te skiën, maar zeker ook om te après-skiën! Het begint al bovenop de berg bij Seppi’s am Isskogel en later op de middag is de CinCin een populaire tent. Het skigebied heeft veel mogelijkheden. Zelf vind ik het leuk dat hier lange tochten geskied kunnen worden. Gerlos is vrij prijzig en je moet ervan houden om samen met heel veel landgenoten op vakantie te zijn.

Lieke

Plaats een reactie

Stephan9167 november 2017 · 13:07

Twee keer geweest. Voor ieder wat wils. Zeker een aanrader met de Zillertal pas waarmee je de andere gebieden ook kan bezoeken.

Waah7 november 2017 · 13:24

Tijdens het kijken van het filmpje dacht ik:
“Gerlos pff, nooit geweest en al die Nederlanders/Après ski is niets voor mij…”
“Hee dat pistekaartje komt mij bekend voor van Gerlos”
“Hee die grote kaart komt mij zeker bekend voor? Hee koningsleiten, daar ben ik in Maart nog geweest!”

Gerlos zelf heeft blijkbaar geen indruk gemaakt, maar het gebied is zeker erg mooi. Zeer brede pistes inderdaad en ook een paar pittige pistes. De zwarte richting Koningsleiten (uit de video) is een piste die leuk is als je met buckels overweg kan… en leuk om te kijken naar alle mensen die dit niet zo goed beheersen aangezien het de enige manier is om richting Koningsleiten te gaan (op de lift na).

*bericht bewerkt door Waah op 07 nov 2017 13:25

StevieB7 november 2017 · 13:33

Been there, done a lot!!! ik vond het een top gebied, wil ik zeker nog eens terug. Alleen de terugweg vanuit Zell am Ziller was wat minder praktisch.
Apres-ski is top! Bij Seppi’s beginnen, dan door naar Luigi’s turbobar, eten, en afsluiten bij Little London. Krijg er alweer helemaal zin in!

Ferdinand8 november 2017 · 21:59

Ben er ook een paar keer geweest. Après ski vond ik iets teveel niveau skihut in Schubbekutteveen, ben toch wat relaxter van mezelf dan die gasten daar.

Skigebied vind ik geweldig. Heerlijk om in 1 dag van Gerlos naar Zell, dan naar Krimml en weer terug naar Gerlos te gaan. Of een andere combi, bijv ochtendje knallen boven Gerlos en Königsleiten en smiddags in Hoch Krimml wat te gaan klooien. Of een hele dag in Zell rond te hangen in het park. etc.etc.

Kwa dorp is het mij te hollands, kwa gebied is het wel mijn ding!

fijne site hè, dat wintersport.nl?
Tiny-M8 november 2017 · 22:24

Skigebied prima, het deel gerlos wel zo snel mogelijk doorheen. Zowel de pistes in königsleiten/gerlosplatte als zell vind ik leuker en minder kamikazes. Nieuwe dorfsbahn is wel echt een aanwinst. De nieuwe zwarte piste daarlangs is echt de moeite waard en de lift scheelt enorm in de rijen bij de Ebenfeld express.
Ben zelf niet van de après ski, dus zit liever in königsleiten, maar moet zeggen dat er in gerlos ook genoeg tentjes zijn waar je even rustig kan zitten.

DrPhil8 november 2017 · 22:29

Een duidelijke review.

ChadNL17 november 2017 · 14:01

Echt een fantastisch mooi gebied rondom Gerlos. Zelf heb ik het apres ski leven niet zo meegekregen, verder wel een fantastische vakantie gehad!

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.