BEWintersporte is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Live: drone beelden van lekkere poeder

Live: drone beelden van lekkere poeder

Rogier op 9 april 2017 · 9 reacties

Zoals ik gisteren al schreef zijn er nog steeds geweldige condities te vinden. Op de skipistes is het nog geweldig skiën, in ieder geval boven de 2000 meter. Maar jullie weten dat mijn hart echt sneller gaat kloppen van lekkere poedersneeuw. Gelukkig is deze ook nog te vinden. Zelfs vlak achter skigebieden. Zo zijn wij gisteren de Col de Bal, de beroemde off-piste afdaling van Puy Saint Vincent afgedaald en vanaf daar hebben we een heel klein stukje doorgelopen om geweldige poedersneeuw te vinden. Maar zelfs zou je niet omhoog willen lopen, dan is er al meteen onverspoorde poeder te vinden. Het bewijs levert bovenstaand filmpje!

Op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!


Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.

Reacties

 • Gnurider 9 april 2017 · 11:21
  Mooie beelden Rogier!
  Waren jullie in de Via Lattea deze week? Ik zat op vrijdag (of was het donderdag?) rond 15u op de zetellift die leidt naar de verbinding met Pragelato en zag 3 mensen omhoog lopen op toerski's. Vroeg me af of jullie dat waren.
 • Rogier admin 9 april 2017 · 11:29
  Nop, deze week alleen zondag in Via Lattea geskied. De rest van de week andere verplichtingen 😃
 • Coldfeet 11 april 2017 · 18:50
  En welke drone gebruik je hiervoor?
 • Rogier admin 11 april 2017 · 18:58
  @Coldfeet De Mavic Pro
 • Coldfeet 11 april 2017 · 19:14
  En is hij zo goed als de promo film laat uitschijnen? Het ziet er in ieder geval indrukwekkend uit, en hoe doet de batterij het in koude omstandigheden?
  *bericht bewerkt door Coldfeet op 11 apr 2017 19:15 (48% bewerkt)
 • Rogier admin 11 april 2017 · 20:31
  @Coldfeet Hij is beter dan dat ik hoopte. De batterij hou ik warm met warmtezakjes als het koud is. Eenmaal in de lucht merk ik weinig verschil met kou en warmte. In de -15 mee gevlogen.
 • jones 18 april 2017 · 18:22
  Ik heb me ook de DJI Mavic pro aangeschaft ... Heb nog niet de video skills van Rogier, maar de beelden zijn schitterend... 4K volledig stabiel - zal mijn tourski-tocht hier binnenkort eens posten.
  ik raad het niet aan, maar heb er zelfs tijdens (lichte) sneeuw mee gevlogen en in dichte mist. Het toestel geeft zelf aan dat de batterij te koud is onder de 15graden, maar na een minuut is die warm genoeg om te vertrekken.
  in theorie houdt de batterij het 27min uit.. in praktijk zal 20 meer correct zijn. Ik vrees alleen dat binnenkort iedereen ééntje gaat hebben (zoals de gopro's) en dat er een verbod zal komen...
  *bericht bewerkt door jones op 18 apr 2017 18:23
 • Rogier admin 19 april 2017 · 11:59
  Ik denk dat dat wel meevalt. Een gopro is aanzetten en gaan. Daar hoef je verder niets voor te doen. Een Drone is, om gave beelden te krijgen, echt veel werk. Verder is de regelgeving in Alpenlanden al best streng.
 • ThomJ 19 april 2017 · 12:32
  Heerlijke hoeveelheden verse sneeuw als de meeste gebieden al gesloten zijn en telkens weer prachtige beelden van Rogier. Jammer dat ik zelf niet meer naar de alpen kan, maar hier kan ik zeker van genieten!

Plaats een reactie

Om te posten op dit forum heb je een account nodig. Login of maak een account aan.