Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Iedereen heeft er een bepaald idee bij als het woord Lapland valt, maar er zijn maar weinig mensen die er echt zijn geweest. Inmiddels mag ik tot een van de ervaringsdeskundigen rekenen want vorig jaar ben ik een week in Fins Lapland op wintersport geweest.

Het heeft mijn verwachtingen ingelost en eigenlijk meer dan dat. Als je op Kittilä vliegt liggen er twee middelgrote skigebieden op minder dan een half uur rijden, Levi en Ylläs. In deze video laat ik zien wat ik naast skiën nog meer heb gedaan. Conclusie: je hoeft je hier niet te vervelen.

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie

niekniek27 september 2018 · 08:37

gaaf

SandraSki27 september 2018 · 08:53

fantastisch! We hebben een reis gepland in januari, naar Levi. Mijn moeder droomt al haar hele leven van Noorderlicht zien (en wij ook). Voor haar 70-ste verjaardag gaan we dus die kant op. Erg leuk dat jullie hier aandacht aan besteed hebben. Nu kunnen we ons nog meer gaan verheugen.

sneeuw witje en de 7 bergen
artus187427 september 2018 · 17:10

Zeer leuk dat jullie dit doen. Gaan jullie, misschien, ook andere grote Scandinavische skigebieden aandoen, zoals: Hemsedal, Geilo, Åre, …?

Roko27 september 2018 · 21:35

Leuk dat @Kristy weer terug is met reviews. Nog meer gebieden bezocht die binnenkort online komen?

Uitrusten doe je maar in de lift.
Martin927 september 2018 · 22:28

Gaaf! Dit hebben wij januari 2006 ook gedaan en ik denk dat dit nog steeds één van de mooiste en leukste vakanties is geweest tot nu toe. We zijn ook een paar dagen in Yllas geweest en inderdaad, als het waait is het pas echt koud op die open pistes…

Helaas hebben wij het noorderlicht toen niet kunnen spotten en dat is een goede reden om het nog eens over te doen als onze zoon wat groter is.

I like snow!
Maurice027 september 2018 · 23:35

Leuk leuk! welke periode kan je het beste hier naartoe gaan?

Kristyauteur28 september 2018 · 07:50

Gaaf he, dit is toch wel een van de mooiste wintersport reizen die Michael en ik ooit hebben gemaakt! @artus1874 We zijn tijdens deze reis alleen in Levi en Ylläs geweest, misschien een leuk plan voor de toekomst. @Roko Dit is nog maar het begin van de reviews! Er komen nog heel veel leuke reviews aan. @Maurice0 Het beste moment om naar het noorden af te reizen is in februari/maart. De temperaturen worden in deze periode weer aangenaam en de dagen worden weer langer.

Jeffvdv28 september 2018 · 18:14

Misschien voor de mensen die willen hier ook nog nuttige info 😃

https://www.wintersport.nl/forum/topic/387762

🎿🌨 Just go with the snoW 🌨🎿

Plaats een reactie