De perfecte familievakantie bij Landal Ski Life

gesponsord op 05 oktober 2018

null

Wanneer je op zoek bent naar een ideale bestemming voor de hele familie, is de kans groot dat je bij de parken van Landal Ski Life uitkomt. De accommodaties zijn ruim en sfeervol ingericht. Vaak liggen de parken van Landal Ski Life direct aan de piste en kunnen de kids geen genoeg krijgen van Bollo. Je geniet van het overdekte zwembad en de wellnessvoorzieningen na een lange dag op de berg. Als je nog energie over hebt, kun je deelnemen aan winteractiviteiten als rodelen, schaatsen en sledetochten. De parken zijn te vinden in de populairste skigebieden van de Alpen. Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

null

1) Landal Marina Lipno - Tsjechië

Je loopt vanuit je accommodatie gemakkelijk en snel naar het dalstation van de skilift. Je hoeft alleen maar door een tunneltje de weg over te steken. Drie stoeltjesliften ontsluiten een skigebied dat met name geschikt is voor beginnende skiërs en kinderen. Gevorderde skiërs zullen op de brede en niet al te steile pistes van Lipno snel uitgekeken zijn. Ontdek de langlaufloipes, geniet van het idyllische winterlandschap of ga schaatsen op het Lipnomeer. Met de Lipno Card profiteer je van leuke kortingen en voordelen voor activiteiten in de regio.

2) Landal Chalet Matin - Oostenrijk

De ruime accommodaties van Landal Chalet Matin liggen in het authentieke dorpje Bürserberg, dé ideale plek voor de beginnende en ervaren wintersporter. Bürserberg ligt in het skigebied Brandnertal, dat met zo’n 55 kilometer aan pistes ideaal is voor families. De omgeving rond Landal Chalet Matin is ideaal voor heerlijke winterwandelingen en voor de langlaufers is er de perfect aangelegde loipen op de Tschengla.

3) Landal Salztal Paradies- Duitsland

Op Landal Salztal Paradies is winterpret gegarandeerd. Dit gezellige park ligt in Harz in het hart van Duitsland. Hier ga je heen om een complete wintersport met het hele gezin te beleven. Bij sneeuw en zon is het maar een klein stukje rijden naar het skigebied, terwijl je bij minder mooi weer geniet van warme temperaturen in het grote zwemparadijs of de schaatsen onderbindt op de indoorijsbaan.

null

4) Landal Katschberg - Oostenrijk

In de omgeving van Landal Katschberg zijn veel winterse activiteiten te beleven. Ontdek romantische winterwandelroutes of bewonder het berglandschap op een mooie arrensleetocht. Uiteraard kun je hier ook uitstekend skiën. Het park ligt direct aan de oefenweides en gevorderde skiërs zullen zich uitleven op de ruim 70 kilometer aan pistes die het skigebied rijk is. Ook voor kinderen is Landal Katschberg één groot feest. Zo beleven jonge pistefans bijvoorbeeld de tijd van hun leven in Katschi’s Kinderwereld.

5) Landal Brandnertal- Oostenrijk

Het Landal Ski Life park in het Brandnertal ligt direct aan de lift bij het kleine dorpje Bürserberg. Geniet vanaf het balkon van je accommodatie van de actie die op de pistes plaatsvindt. Sfeervol en familievriendelijk zijn de belangrijkste kenmerken van skigebied Brandnertal. Op de 55 kilometer pistes kun je meer dan genoeg variatie vinden om je een week te vermaken. Daarnaast is het een echte aanrader om de 35 kilometer langlaufloipes te gaan verkennen.

6) Landal Vierwaldstättersee - Zwitserland

De hele familie beleeft op en top winterplezier in Morschach-Stoos. Deze omgeving is nog behoorlijk onbekend bij Nederlandse wintersporters en je kunt hier dan ook echt genieten van het schitterende landschap. De kids leven zich uit in het kinderskiland, terwijl je op ontdekkingstocht gaat in de prachtige omgeving. Op het park kom je tot rust in de prachtige saunafaciliteiten en met vier restaurants is het altijd culinair genieten.

null

NIEUW: Landal Resort Maria Alm - Oostenrijk

Dit nieuwe, luxe ingerichte vakantiepark ligt midden in het skigebied Hochkönig. Landal Resort Maria Alm is een gezinsvriendelijk vakantiepark dat allerlei activiteiten biedt voor het hele gezin. Hier kun je niet alleen vele gevarieerde activiteiten als rodelen en schaatsen verwachten, maar ook paardensleetochten en sneeuwschoenwandelingen.

Meer informatie over Landal Ski Life vind je hier.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.