Ziener teamwear bestaat 20 jaar!

gesponsord op 22 november 2018

null

Meer dan 70 jaar geleden introduceerde Ziener de allereerste handschoenen introduceerde. Ongeveer 20 jaar geleden werd dat aangevuld met een echte kledinglijn met technisch hoogstaande producten! Geboren uit passie en ontstaan uit een idee van echte skigekken tijdens het lesgeven en het deelnemen aan wedstrijden!

Nieuw in het seizoen 2018/2019

In het winterseizoen 2018/2019 richt Ziener zich op verdere uitbreiding van de Activewear-collectie, die vorig jaar met succes werd gelanceerd. Voor de eerste keer kan deze hoogwaardige kleding op vele manieren worden gecombineerd. Het is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Deze variëren van toerskiën, langlaufen of fietsen tot wandelen en andere bergsporten. De collectie is ontworpen volgens het layering-principe en beschermt de drager tegen oververhitting en onderkoeling, en garandeert een optimaal klimaat en draagcomfort.

Multifunctioneel

Multifunctionele bruikbaarheid en de mogelijkheid om individuele items te combineren zijn sleutelfactoren die de nieuwe activewear van Ziener zo speciaal en uniek maken. Door de bijpassende kleuren en ontwerpen kunnen wintersporters hun sportkleding gebruiken voor een hele reeks activiteiten. Bovendien hechtte Ziener er veel waarde aan om ervoor te zorgen dat alle productiefasen van verschillende items in de collectie naar Europa zijn verplaatst. Heel erg eco dus!

Aquashield

Nieuw voor dit winterseizoen is het uiterst functionele, ultralichte 3-laags NAX/NEILA-jack, uitgerust met het water-, winddichte en ademende ZIENER AQUASHIELD®-membraan, dat als de buitenste laag fungeert en een essentiële bescherming biedt tegen wind en de elementen. Deze jas is een echte allrounder, of het nu gaat om fietstochten in de winter of een trainingstour op de skipistes.

Ziener ondersteunt de topsport

Daarnaast is Ziener al sinds 2012 sponsor van de nationale selectie alpine en haar staf. De gekozen kleding komt uit de teamcollectie, een speciale lijn voor wintersportprofessionals, die niet te koop is in de winkel. Verenigingen en wedstrijdteams kunnen wel uit deze lijn bestellen en het zelfs laten customizen met bijvoorbeeld borduursels of kleurstellingen die meerdere jaren voorradig zijn. Het aanbod is heel veelzijdig: van functionele racehandschoenen met neopreen manchetten tot skipakken met zijritsen en een ‘beaniegarage’ – een wegsteekzak voor je muts – in de capuchon.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.