BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Heel veel hoogtepunten in Hochzillertal Kaltenbach

Heel veel hoogtepunten in Hochzillertal Kaltenbach

gesponsord
Geplaatst op 8 maart 2019

(c) Andi Franke
(c) Andi Franke

Het skigebied Hochzillertal Kaltenbach is al jaren favoriet bij vele wintersporters. Dat is niet zo gek, want de gastvrijheid van het Zillertal, moderne skigebieden en geweldige gastronomische ervaringen zorgen voor een onvergetelijke vakantie voor zowel kinderen als volwassenen. En de regio zit niet stil! Wij hebben de belangrijkste ontwikkelingen voor je op een rijtje gezet.

Albergo en de Wimbachexpress
Albergo en de Wimbachexpress

1) Nieuwe Wimbachexpress

De nieuwe 'Wimbachexpress is nieuw dit seizoen. Deze 10-persoons gondel vervangt de 4-persoons stoeltjeslift Krössbichl. Er is zelfs een nieuwe skipiste mee toegankelijk geworden! Er is ook een nieuwe luxueus restaurant (Albergo) geopend met fantastische panoramische uitzichten op de Zillertaler Alpen en de Karwendel. Ook aan de freestylers is gedacht. Zij kunnen genieten van een nieuwe 'Funny Slope' in het fun park.

Wedelhütte
Wedelhütte

2) Geweldige gastronomie

In Hochzillertal Kaltenbach vind je stijlvolle gourmet restaurants, maar ook authentieke berghutten. We kennen natuurlijk allemaal de Wedelhütte en de Kristalhütte, maar dit seizoen zijn er drie geweldige restaurants geopend. Op 2400 meter hoogte ligt het panorama restaurant (en tevens hotel) Albergo. Op de Hirschbichl ligt de Kashütte, waar meer dan 100 jaar geleden al kaas werd gemaakt. De hut is helemaal herbouwt en in zijn originele stijl terug gebracht. Je kunt je smaakpapillen echt verrassen in het nieuwe restaurant Mountain View, waar je naast burger, pasta en pizza ook traditionele gerechten uit het Zillertal kunt bestellen.

Genieten met de kids!
Genieten met de kids!

3) Nieuwe opvang voor de kinderen

In de nieuwe kinderopvang 'Zwergerl Club' kun je kids van drie maanden tot zeven jaar oud in professionele handen achterlaten. Voor een uur, een halve dag, of een hele dag. Naast deze kinderopvang van 350 m2 vind je ook de skischool, het gidsenbureau en een sportwinkel.

Winterwandelen
Winterwandelen

4) Nieuwe winter hiking routes

Houd je van winter wandelen dan kun je je hart ophalen op twee nieuwe routes. Een perfecte route voor de hele familie loopt van het bergstation over de Marendalm naar het dalstation van de Wimbachexpress. De tweede routes start bij de Wedelhütte en loopt naar het bergstation van de Wimbachexpress.

Meer info over Hochzillertal Kaltenbach vind je hier.