BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Michel Prins en Britt van Winsen in Oss Nederlands Kampioen baan

Michel Prins en Britt van Winsen in Oss Nederlands Kampioen baan

Roel-B op 17 maart 2019 · 0 reacties

Alpine World Oss was vandaag gastheer van de Nederlands Kampioenschappen baan. Onder wisselende weersomstandigheden zijn vandaag de titels voor de NK-baan verdeeld. Bij de heren was Michel Prins wederom Nederlands kampioen, bij de dames viel de eer aan Britt van Winsen. De dag begon met veel wind, regen en soms zelfs een hagelbui. En juist in deze lastige omstandigheden moesten de jongste skiërs als eerste de piste op. Olivia van de Kant en Maximilian Eschgfaller waren de snelste benjamins, Bobby Verweij en Thijn Prummel de snelste jongste aspirantjes.

Bij de scholieren en aspiranten waren de omstandigheden een stuk gunstiger. Af en toe een waterig zonnetje en soms nog een venijnige bui. In de stubbies waren Daen Bruin en Jara Hulseboom de snelste van de dag en in de palen bij de scholieren waren dat Tim Jeremy Adrichem en Bente van Winsem. De dag werd afgesloten met de strijd om NK-titels bij de senioren.

Alpine World Oss had er voor zowel de deelnemers als de toeschouwers een mooi evenement van gemaakt. Zo was er kinderen onder meer een klimmuur, de wintersport experience en diverse stands voor skimateriaal en diverse versnaperingen. Het terras werd regelmatig getrakteerd met een optreden van het lokale blaasensemble die haar repertoire had aangepast op de wintersport.

Senioren heren:

 1. Michel Prins
 2. Tim Honders
 3. Arjen Dubbeldam

Senioren dames:

 1. Britt van Winsen
 2. Graziana Sala
 3. Puck Wierdsma

Scholieren jongens:

 1. Tim Jeremy Adrichem
 2. Coen Dost
 3. Jamie de Leeuwe

Scholieren meisjes:

 1. Bente van Winsen
 2. Roos de Wolf
 3. Noa Selleger

Aspiranten jongens:

 1. Daen Bruin
 2. Jayden Zingel
 3. Thijn Prummel

Aspiranten meisjes:

 1. Jara Hulsenboom
 2. Brandy Lutter
 3. Anneloes van Nuland

Kijk voor alle uitslagen op: nskiv.nl

Op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!