BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Op zoek naar een uniek chalet in Oostenrijk?

Op zoek naar een uniek chalet in Oostenrijk?

gesponsord
Geplaatst op 1 augustus 2019

Terwijl de mussen van het dak vallen is het misschien een goed idee om weg te dromen naar die koele winterse dagen. Heerlijk dromen over verse poeder en strakke pistes. Dromen is leuk, maar nu al je voorbereidingen treffen voor komende wintersport is misschien nog wel beter! De zomer is namelijk de perfecte periode om een goede wintersportaccommodatie te vinden, voor goede prijzen. Met de woorden van ChaletsPlus: "Er is nu nog genoeg te kiezen".

De chaletspecialist van Oostenrijk

ChaletsPlus is gespecialiseerd in het verhuren van chalets en appartementen in Oostenrijk. Dit nog steeds groeiende bedrijf is in 1996 opgericht en daarmee dus al meer dan 20 jaar actief. Omdat ChaletsPlus zich op een paar specifieke regio's richt en deze door en door kent kan men wintersporters van een zeer uitgebreid en persoonlijk advies voorzien. Via email, chat of per telefoon kun je om onderbouwd advies vragen.

Unieke top accommodaties

Dankzij de specialisatie van ChaletsPlus heeft dit bedrijf absoluut unieke accommodaties in het aanbod. Het bedrijf verhuurt voornamelijk appartementen en chalets van particuliere eigenaren. Men kent deze eigenaren goed, allemaal om er zeker van te zijn dat er alleen maar kwalitatief goede accommodaties in het aanbod komen. Eenmaal in Oostenrijk word je, indien nodig, bijgestaan door plaatselijke medewerkers welke ook voor het onderhoud van de accommodaties zorgen. Hierdoor ben je zeker van een zorgeloos verblijf.

Er gaat niets boven het chaletgevoel

Voor het unieke wintersportgevoel kun je niet beter zitten dan in één van de chalets van ChaletsPlus. Je eigen rustige plekje in het skigebied. Stel je eens voor, na een dag skiën je eigen chalet in de sneeuw binnenstappen en een lekker drankje nemen terwijl de open haard knappert. Heerlijk met je eigen familie, je gezin of met een groep vrienden. Veel chalets in het aanbod van ChaletsPlus hebben zelfs een eigen sauna!

De specialist in Wildkogel Arena

Wildkogel Arena is een klein maar fijn skigebied. Een ideaal gebied voor families en beginnende wintersporters met veel blauwe pistes. Het gebied is helemaal opgezet voor families met jonge kinderen. Door de rust weten ook senioren dit gebied zeker te waarderen. Dankzij de recent gebouwde Ganzeralpe gondellift is er in dit gebied ook een enorm off-piste potentieel beschikbaar. Hierdoor trekt dit gebied een brede groep van wintersporters. ChaletsPlus is de ware specialist in dit gebied, met meer dan 150 chalets!

Uniek aanbod in Zillertal Arena

Het sneeuwzekere Zillertal Arena is niet voor niets ontzettend populair bij Nederlandse wintersporters. Het gebied heeft moderne liften en een uitgebreid piste-aanbod. Ideaal voor beginners maar ook voor de echte die-hard wintersporter. Het is een prettige vakantiebestemming die bekend staat als ideaal familiegebied. Het aanbod van chalets en appartementen van ChaletsPlus in de Zillertal Arena is enorm. Meer dan 200 unieke appartementen of chalets. Allemaal van topkwaliteit.